LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Ιανουαρίου 2024 11:05

Η Antenna Studios στο Netflix με τις “Σέρρες” και το “Σώσε Με”

Η Antenna Studios μετά και την επιτυχημένη διανομή των «Άγριων Μελισσών» σε χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει την εκρηκτική της ανάπτυξη.

Antenna Studios - Netflix

Η Antenna Studios, o κορυφαίος διανομέας ελληνικού περιεχομένου, εξασφάλισε την προβολή των δύο αγαπημένων ΑΝΤ1+ Originals, «Σέρρες» και «Σώσε Με», στο Netflix, συνεχίζοντας τα επιτυχημένα της βήματα στον χώρο της παραγωγής και διανομής περιεχόμενου.

Η Antenna Studios του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων, επεκτείνει σταθερά τη δράση της στη διεθνή αγορά ψυχαγωγίας και θεάματος, φέρνοντας νέα premium project και διευρύνοντας ταυτόχρονα το δίκτυο συνεργατών της. 

Τα δύο αγαπημένα ΑΝΤ1+ Originals, η κωμική σειρά «Σέρρες» και το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε Με», που έχουν ήδη προβληθεί στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία, και είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, θα ξεκινήσουν το «ταξίδι» τους στο Netflix, σε Ελλάδα και Κύπρο, στις 15 Ιανουαρίου 2024.

Οι «ΣΕΡΡΕΣ», η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα που απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές, αποτελεί μία από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά 10 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη, χαρακτηρίζεται από ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης. Οι «ΣΕΡΡΕΣ», μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, βλέπουν τη ζωή με άλλα μάτια και αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Το «ΣΩΣΕ ΜΕ», η δεύτερη σειρά που εξασφάλισε το Netflix, είναι μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης που ενώνει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Το ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία  Πιέρρου Ανδρακάκου, με φόντο την ελληνική επαρχία, αφηγείται το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου και βασίζεται στο ομότιτλο best seller μυθιστόρημα του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Η Antenna Studios μετά και την επιτυχημένη διανομή των «Άγριων Μελισσών» σε χώρες του εξωτερικού, συνεχίζει την εκρηκτική της ανάπτυξη και τη δημιουργική της πορεία, επιβεβαιώνοντας το κριτήριο επιλογής και τη σταθερή πίστη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στους Έλληνες δημιουργούς και στην ποιότητα της δουλειάς τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ημαθία - Παιδοκτόνος: Έρευνα για μαύρη μαγεία ζητά ο πατέρας του μωρού (βίντεο)

Αυστρία: “Χρυσή” κληρονόμος θέλει να χαρίσει 25 εκατομμύρια ευρώ

Μεταμόσχευση ήπατος: Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε την 23χρονη λήπτρια (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΧθες 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΧθες 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρίαΧθες 22:49 | Ειδήσεις

Η Χαμάς αναχωρεί για την Ντόχα. Παράλληλα ο διευθυντής της CIA αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα στο Ισραήλ. Πιέση από τις ΗΠΑ και μέσω στρατιωτικού εξοπλισμού.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Χθες 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)23:59Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο