LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2024 18:14

Λιβάνιος για “Αθήνα 9,84”: Καμία πρόθεση για ιδιωτικοποίησή του

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το καθεστώς του ραδιοφωνικού σταθμού.

Δήμος Αθηναίων - χρώματα της Ουκρανίας - Τεχνόπολη

Σε διάψευση των σεναρίων περί αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώς του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84», προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «Για να τελειώσει η παραφιλολογία με τη δήθεν "ιδιωτικοποίηση" του Αθήνα 9,84 και τη δήθεν "μεταφορά του" στην Περιφέρεια Αττικής:

Καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια πρόθεση, ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως γνωρίζει άλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων εδώ και 3 ημέρες.

Ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα», καταλήγει ο κ. Λιβάνιος.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση καιρού από τα Φώτα 

Κηφισός - Τροχαίο: Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων

Bullying στην Αγία Παρασκευή - Μητέρα 13χρονου: Απείλησαν να σκοτώσουν το παιδί κι εμάς, εάν μιλούσε (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία: Η κίνηση Σιλιάνοφσκα έφερε ρήξη με το Αλβανικό ΚόμμαΣήμερα 18:40 | Ειδήσεις

Το κόμμα της αλβανικής μειονότητας, με το οποίο η παράταξη Σιλιάνοφσκα επιδιώκει συμμαχία, διαχώρισε αμέσως τη θέση του.

Γενί Σαφάκ για επίσκεψη Μητσοτάκη: Να επανέλθει το θέμα του μουφτή ΘράκηςΣήμερα 18:17 | Ειδήσεις

Ο τουρκικός τύπος ασκεί πιέσεις για επάνοδο από το μηδέν, όλων των ζητημάτων τα οποία ρύθμιζε η Συνθήκη της Λωζάνης.

Ράμα: - Ομιλία: Η Μπουμπουλίνα, οι αρβανίτες και η... επίθεση φιλίαςΣήμερα 20:16 | Ειδήσεις

Το μείγμα συναδέλφωσης, σχολιασμού των εσωτερικών υποθέσεων της Ελλάδας και... κορώνων αμφιλεγόμενης ιστορίας, που εκφώνησε ο κ. Ράμα.

Αχαΐα – καταγγελία: 23χρονος βίασε 62χρονη σε χωράφιΣήμερα 23:37 | Τοπικά Νέα

Ο αλλοδαπός που φέρεται ως δράστης του βιασμού, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την καταγγέλλουσα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χιού Τζάκμαν: Θα υποδυθεί τον Ρομπέν των Δασών σε μια “σκοτεινή” ιστορία00:00Αχαΐα – καταγγελία: 23χρονος βίασε 62χρονη σε χωράφι23:46“Παγιδευμένοι”: Τι θα δούμε την Δευτέρα και την Τρίτη (εικόνες)23:32Περιστέρι – Προμηθέας Πάτρας: Χιτσκοκικό… διπλό για τους Αχαιούς23:18Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους23:05Ακράτα: Σύλληψη άντρα για σωρεία εμπρησμών22:52Η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε ότι παντρεύεται σύντομα22:38ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τον τίτλο ο “Δικέφαλος”22:25“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)22:11Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την πρόκληση21:58Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα21:44Λαμία: Σοβαρός τραυματισμός 14χρονης σε ποδοσφαιρικό αγώνα21:30Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός: Εύκολη νίκη για τους πρωταθλητές21:17Σεισμός στην Ηλεία21:03Κόντρα Τουρκίας - Ισραήλ για εμπόριο: Αποκύημα φαντασίας, δηλώνει η Άγκυρα20:49Μπλίνκεν - Ράφα: Η επιχείρηση του Ισραήλ δεν θα διαλύσει τη Χαμάς20:36Φλόριντα: Αστυνομικός πήγε σε λάθος διεύθυνση και σκότωσε στρατιωτικό!20:22Ράμα: - Ομιλία: Η Μπουμπουλίνα, οι αρβανίτες και η... επίθεση φιλίας20:08Αττική: Κλοπές απέτρεψαν οι περιπολίες της ΔΙΑΣ19:54Βουλιαγμένη: Οδηγός πήρε κλήσεις 20000 ευρώ σε μία διαδρομή19:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο