LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2024 14:15 | Ανανέωση: 05 Ιανουαρίου 2024 17:01

Μαρινάκης: “Επιστημονική φαντασία” η πρόταση Μητσοτάκη στον Κασσελάκη για υπουργείο το 2019

Οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η δήλωση Καπνιστάκη και στις δύο πλευρές.Τι δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Στέφανος Κασσελάκης - 34th Annual Greek Economic Summit

Τα λόγια του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη, ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει το 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στις δύο πλευρές

Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του η οποία είναι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Documento, ο κ. Καπνισάκης «αποκαλύπτει» το εν λόγω παρασκήνιο συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόταση.

Από πλευράς πάντως του κυβερνητικού στρατοπέδου, αρμόδιοι κύκλοι σχολιάζοντας απαντούν σκωπτικά πως «λέει τρέλες» αρνούμενοι με αυτόν τον τρόπο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τέτοια πρόταση στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει την συγκεκριμένη συνέντευξη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης. Ωστόσο, όπως είπε πως όταν «πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό». Συνέχισε, λέγοντας πως η είδηση στερείται σοβαρότητας. Σε ερώτηση αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά εκείνη την περίοδο, ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης «δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα».

Ο Απόστολος Διαμακάρης διαψεύδει και εκείνος ότι πρότεινε την θέση υπουργού στον Στέφανο Κασσελάκη το 2019.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναφέρει: «Μόνο θυμηδία προκαλεί η ιλαροτραγωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Άραγε για ποιον λόγο ο στενότερος συνεργάτης του κ. Κασσελάκη ένιωσε σήμερα… αίφνης την ανάγκη να υπογραμμίσει τους στενούς δεσμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Μητσοτάκη; «Αποκαλύψεις» που στη συνέχεια συνοδεύτηκαν από υπονοούμενα για «παροχή βοήθειας επί οικογενειακών θεμάτων» εκ μέρους του κ. Κασσελάκη προς τον Πρωθυπουργό. Αναζητούνται απαντήσεις για να μην υπάρχουν σκιές.  Οι πολίτες επιζητούν μια στιβαρή αντιπολίτευση, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αλλάξει η χώρα κυβέρνηση, και δεν θα συνομιλεί με τον κ. Μητσοτάκη για μια καρέκλα εξουσίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση καιρού από τα Φώτα 

Τροχαίο: Νεκρός 18χρονος - Διαλύθηκε αυτοκίνητο που “καρφώθηκε” σε δέντρο (εικόνες)

Bullying στην Αγία Παρασκευή - Μητέρα 13χρονου: Απείλησαν να σκοτώσουν το παιδί κι εμάς, εάν μιλούσε (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσηςΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσαν στην τελετή παράδοσης-παραλαβής για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο νέος Υπουργός και ο Μάκης Βορίδης.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η ΕισαγγελέαςΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Η υπόθεση αφορά απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες το χρονικό διάστημα 2019-2020.

Ηράκλειο: Αθωώθηκε η μητέρα που έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με κάνναβηΣήμερα 19:23 | Ειδήσεις

Τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύτηκαν προληπτικά.

Λέσβος: Θρίλερ με ακέφαλη σορό σε νησίδαΣήμερα 16:46 | Ειδήσεις

Η σορός από την οποία λείπουν και τα άνω άκρα, παραδόθηκε στον ιατροδικαστή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Αθωώθηκε η μητέρα που έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με κάνναβη18:57Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν18:43Φθιώτιδα: Πυρκαγιά σε γεωργική έκταση18:29Κρήτη: Στη φυλακή ο διευθυντής Γυμνασίου που διώκεται για τον βιασμό μαθήτριας18:15Λέσβος: Θρίλερ με ακέφαλη σορό σε νησίδα18:01Γουίμπλεντον: Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα17:48Χαλκιδική: Στη φυλακή ο αρχηγός της "μαφίας των λουκουμάδων"17:34Κυπριακό: Άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο17:19Θάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης17:06Καπνοί στο τρένο Έδεσσα- Θεσσαλονίκη16:52Φωτιά στη Σμύρνη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους16:38Νάπολη: Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών - Διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων16:25Τεντόγλου: Στα Δρόμεια θα προσπαθήσω για πανελλήνιο ρεκόρ16:11Ισπανία: Θερμοκρασία 46° Κελσίου καταγράφηκε το Σάββατο - Ρεκόρ για τον Ιούνιο15:57Μύκονος: Απειλούσε πολίτες με πιστόλι έξω από νυχτερινό κέντρο15:43Χαλκιδική: 7χρονος παρασύρθηκε με φουσκωτό στην θάλασσα15:29Τένις: Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο 26 του κόσμου15:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 15:01Βόνιτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης14:47Χανιά: Έχασε τη ζωή του από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο αέρας14:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο