LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2024 14:25

Η Σελένα Γκόμεζ σκέφτεται να σταματήσει το τραγούδι

Τι άφησε να εννοηθεί η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός σε συνέντευξή της.

AP - ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) σε νέα της συνέντευξη δήλωσε την επιθυμία να επικεντρωθεί περισσότερο στην υποκριτική αφήνοντας να εννοηθεί ότι το επόμενο άλμπουμ της μπορεί να είναι και το τελευταίο.

Η πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς «Only Murders in the Building» καλεσμένη στο podcast «SmartLess» με οικοδεσπότες τους Τζέισον Μπέιτμαν (Jason Bateman), Σον Χέις (Sean Hayes) και Γουίλ Αρνέτ (Will Arnett) μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι αποκάλυψε ότι θέλει να εστιάσει σε έναν μόνο χώρο στην καριέρα της.

«'Αρχισα να διασκεδάζω πολύ με τη μουσική και μετά οι περιοδείες ήταν πολύ διασκεδαστικές. Αλλά παράλληλα έκανα και την τηλεοπτική μου σειρά [Wizards of Waverly Place] που την έβρισκα πολύ ευχάριστη επίσης, οπότε συνέχισα. Αλλά όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο σκέφτομαι ότι θα ήθελα να βρω κάτι για να κατασταλάξω», είπε στους οικοδεσπότες.

Επίσης αποκάλυψε ότι λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας και υποχρεώσεων αναζήτησε βοήθεια για την ψυχική της υγεία.

«Πήγα σε μία ψυχιατρική κλινική και ακύρωσα μία από τις περιοδείες μου», παραδέχτηκε η πολυτάλαντη σταρ. «Με επηρέασε γιατί μου αρέσει να δουλεύω και με αποσπά από τα άσχημα πράγματα...αισθάνομαι ότι έχω ακόμα ένα άλμπουμ μέσα μου, αλλά μάλλον θα επέλεγα την υποκριτική».

Τότε οι οικοδεσπότες εξήραν το μουσικό της ταλέντο και είπαν ότι δεν χρειάζεται μπει στο δίλημμα με την ίδια να απαντά: «Έχετε δίκιο, αλλά θέλω να χαλαρώσω γιατί είμαι κουρασμένη».

Οπως αναφέρει το Deadline, εκτός από την υποκριτική και το τραγούδι, η Γκόμεζ ασχολείται και με τη δική της σειρά καλλυντικών, με την ονομασία «Rare Beauty» την οποία κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κοζάνη: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από παντζούρι

Πάτρα: άνδρας ζητούσε να τον συλλάβουν και... δάγκωσε αστυνομικό

Ενδοοικογενειακή βία: Ανήλικος έδειρε τη μάνα και την αδερφή του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο - 5 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πάσχα07:51Ιεροσόλυμα: Συνελήφθη ο φρουρός του Έλληνα πρόξενου (βίντεο)07:38Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί07:24Καιρός - Πάσχα: Που θα ψηθεί ο οβελίας υπό βροχή07:10Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο