LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Ιανουαρίου 2024 23:36

Ολυμπιακοί Αγώνες: ο Σνουπ Ντογκ σε ρόλο - “έκπληξη”

Τι προβλέπεται στην συμφωνία που υπέγραψε ο ράπερ Σνουπ Ντογκ, για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σνουπ Ντογκ

Ο Αμερικανός ράπερ Κάλβιν Κόρντοζαρ Μπρόουντους Τζούνιορ, πιο γνωστός ως Σνουπ Ντογκ (Snoop Dogg) θα είναι σύμβουλος του NBC κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό κανάλι.

«Ας γιορτάσουμε, ας κάνουμε αυτούς τους Αγώνες αξέχαστους, ας εκτινάξουμε τον ανταγωνισμό και ας αφήσουμε τους καλύτερους να λάμψουν σαν χρυσός», είπε ο Αμερικανός ράπερ.

Ο 52χρονος ράπερ θα εργαστεί για το NBC ως «ειδικός ανταποκριτής» στους Αγώνες και θα «δώσει την άποψή του για το τι συμβαίνει στο Παρίσι, θα πάει να δει τα εμβληματικά μέρη της πόλης, θα παρακολουθήσει τους αγώνες και θα συναντήσει τους αθλητές, τους φίλους και την οικογένειά τους», ανέφερε το κανάλι.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, ο τραγουδιστής του διάσημου τραγουδιού «Young, Wild and Free» συνομιλεί με Αμερικανούς αθλητές όπως η γυμνάστρια Σούνι Λι ή ο «σκέιτερ» Τζάγκερ Ίτον, χωρίς να διστάζει να κάνει αστεία και να χρησιμοποιήσει την καθομιλουμένη.

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να δω αυτούς τους απίστευτους αθλητές να τα δίνουν όλα στο Παρίσι. Είναι μια κορυφαία εκδήλωση που γιορτάζει το ταλέντο, την αφοσίωση και την επιδίωξη μεγαλύτερου σκοπού», είπε.

Αυτή η ανακοίνωση δεν αποτελεί απαραιτήτως έκπληξη, καθώς ο Σνουπ Ντογκ έκανε ήδη το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Τόκιο που διεξήχθησαν το 2021, με σχόλια και παρατηρήσεις που έγιναν εμβληματικές.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στον λογαριασμό X (πρώην Twitter) του καλλιτέχνη για τη νέα χρονιά, φαίνεται να χορεύει μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ με ραπ μουσική, δίνοντας μια γεύση από τις χορευτικές του κινήσεις που θα ακολουθήσουν στην τηλεόραση από τις 26 Ιουλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό”: Ο Οικονομόπουλος για την πίστη, την Εκκλησία και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (βίντεο)

Κρήτη: εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ

Τόκιο - Σύγκρουση αεροπλάνων: Σώθηκαν από θαύμα εκατοντάδες επιβάτες (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο