LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 02 Ιανουαρίου 2024 10:40

Σαλαμίνα: Πολωνοί κατέγραφαν με drone στρατιωτική περιοχή

Ποια είναι η κατηγορία για τους δύο Πολωνούς, τι άλλο είχαν μαζί τους και πότε έγιναν αντιληπτοί από τις Αρχές.

Drone - Πυροσβεστική

(εικόνα αρχείου)


Δύο Πολωνοί συνελήφθησαν από την Αστυνομία με την κατηγορία ότι κατέγραφαν με ηλεκτρονικές συσκευές σε στρατιωτική περιοχή στη Σαλαμίνα.

Το περιστατικό σύμφωνα με αστυνομικές πηγές συνέβη  στις 18.00 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν συνελήφθησαν ένας 24χρονος και ένας 20χρονος, υπήκοοι Πολωνίας. Οι δυο τους έγιναν αντιληπτοί μέσα σε στρατιωτικό χώρο να καταγράφουν τον περιβάλλοντα χώρο έχοντας πάνω τους ένα drone, μία φωτογραφική μηχανή και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλλήψεις έγιναν από το Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά και οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος των Πολωνών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων ασφαλείας ασφαλών χώρων των οχυρών. Τα ψηφιακά πειστήρια που βρέθηκαν στην κατοχή των Πολωνών μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 2 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Τηγανιτές πατάτες στο διάστημα με..υπογραφή ΑΠΘ (εικόνες)

Μαρινάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Ο νόμος θα ψηφιστεί – Δεν νομοθετεί η Εκκλησία

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο