LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Ιανουαρίου 2024 22:40

Φετφατζίδης – Άρης: Συζητήσεις για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη φέρονται να βρίσκονται οι συζητήσεις του Άρη με τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Γιάννης Φετφατζίδης - Άρης

Μετά τον Λίντσεϊ Ρόουζ ακόμη μία επιστροφή είναι... στα σκαριά για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε επαφές με τον Γιάννη Φετφατζίδη προκειμένου να τον επαναφέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 33χρονος εξτρέμ δεσμεύεται πάντως με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις τρεις πλευρές να είναι σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην διεθνής Έλληνας εξτρέμ είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη από τον Φλεβάρη του 2019 ως τον Οκτώβριο του 2020, καταγράφοντας 56 εμφανίσεις με 7 γκολ και 13 ασίστ. Εν συνεχεία μετακόμισε σε Αλ-Κορ και Αλ-Σαλίγια, προτού δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία για λογαριασμό της Σπαλ. Στον ΑΠΟΕΛ μετακόμισε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει μόλις 12 εμφανίσεις, κυρίως ως αλλαγή.

Πέραν του Φετφατζίδη, τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον Τζέρεμι Σαρμιέντο, τον 21χρονο εξτρέμ που ανήκει στην Μπράιτον όμως στο πρώτο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στη Γουέστ Μπρομ. Ο άσος από το Εκουαδόρ έδωσε το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ενώ με τη Γουέστ Μπρομ πέτυχε 2 γκολ σε 21 συμμετοχές στην Championship. Η περίπτωσή του Σαρμιέντο, πάντως, παρουσιάζει πολλές δυσκολίες.

Εν τω μεταξύ, ο Άκης Μάντζιος κι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν Πρωτοχρονιά στο γήπεδο, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (Τετάρτη 3/1, 16:00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αναμέτρηση για την οποία ο Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάνου Γκαρθία και Φραν Βέλεθ, αλλά και στον τιμωρημένο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Κύπρο: Βίντεο με τη στιγμή της σύγκρουσης

Το πρώτο μωρό του 2024: Πού γεννήθηκε

Ισραήλ - Δικαστική μεταρρύθμιση: “φρένο” από το Ανώτατο Δικαστήριο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο