LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2023 12:25

O Δημήτρης Κουτσούμπας άκουσε τα κάλαντα από τους Παλαιστίνιους της Ελλάδας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχήθηκε το 2024 να υπάρξει ειρήνη στην Παλαιστίνη, τονίζοντας πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει την στήριξη του παλαιστινιακό λαό.

Κούτσούμπας - Κάλαντα Πρωτοχρονιάς

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από την παιδική χορωδία Παλαιστίνιους της Ελλάδας. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας,  εξέφρασε την στήριξη του προς τον λαό της Παλαιστίνης, ζητώντας να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στην Γάζα. Ευχήθηκε καλή χρονιά και ελευθερία στο κράτος της Παλαιστίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Η παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας είπε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σήμερα, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καλημέρα σε όλους και όλες, εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Θέλουμε να εκφράσουμε με αφορμή τη σημερινή μέρα για μία ακόμα φορά την αλληλεγγύη μας προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, που ιδιαίτερα τους δύο τελευταίους μήνες δολοφονείται από ένα κράτος-δολοφόνο, με τη σύμφωνη γνώμη των συμμάχων του, του κράτους-δολοφόνου δηλαδή του Ισραήλ, με ευθύνη των ΗΠΑ και άλλων ισχυρών καπιταλιστικών κρατών της ΕΕ, γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός, η ελληνική νεολαία βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το μακελειό και στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, όπου κάθε μέρα θρηνούμε αθώα παιδιά, γυναίκες, υπέργηρους ανθρώπους, αμάχους σε τελευταία ανάλυση, να γίνονται θύματα των βομβαρδισμών και αυτού του ολοκαυτώματος που δημιουργεί το κράτος του Ισραήλ.

Θα είμαστε στο πλευρό σας, αυτή την υπόσχεση θέλουμε να δώσουμε τώρα που τελειώνει ο παλιός ο χρόνος, το 2023 και έρχεται ένας καινούργιος χρόνος. Να είναι πιο ευτυχισμένο το 2024, με ειρήνη στην περιοχή, με ειρήνη στην Παλαιστίνη, ειρήνη στον κόσμο, με νέους δυναμικούς αγώνες, με την αλληλεγγύη και την κοινή δράση των λαών ενάντια στον εχθρό, τον ιμπεριαλισμό, στον καπιταλισμό, σε όλους αυτούς που δολοφονούν τη ζωές μας, που δολοφονούν τα παιδιά μας. Καλή χρονιά να έχουμε! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!»

Κούτσούμπας - Κάλαντα Πρωτοχρονιάς

Κούτσούμπας - Κάλαντα Πρωτοχρονιάς

Ειδήσεις σήμερα:

Βριλήσσια: Φωτιά σε διαμέρισμα

Κοζάνη: Φονική παράσυρση άνδρα

Κρήτη: Στη ΜΕΘ ο ηλικιωμένος που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίαςΧθες 15:20 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι εντονότερες βροχοπτώσεις. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Πήλιο: Φωτιά στο ΜούρεσιΣήμερα 07:31 | Τοπικά Νέα

"Συναγερμός" σήμανε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και ενάέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΧθες 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Χθες 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή: “Αι Γενεαί Πάσαι” από Ελληνόπουλα της διασποράς ανά τον πλανήτη (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο