LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2023 08:39 | Ανανέωση: 30 Δεκεμβρίου 2023 09:03

Βριλήσσια: Φωτιά σε διαμέρισμα (βίντεο)

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Φωτιά σε διαμέρισμα - πυροσβέστης

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική μετά από κλήση που δέχτηκε για φωτιά σε διαμέρισμα στα Βριλήσσια. 

Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Νικηταρά και στο συμβάν επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοικός του σπιτιού έχει απομακρυνθεί και είναι καλά στην υγεία του. Στο σημείο κλήθηκε προληπτικά ασθενοφόρο ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον εγκλωβισμένο.

#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Νικηταρά στα Βριλήσσια Αττικής. Επιχειρούν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.


Την ίδια ώρα, πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα επί τη οδού Ελλησπόντου στη Νέα Σμύρνη. Για την επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Σύμφωνα με πληριοφορίες, το διαμέρισμα έχει καταστραφεί σχεδόν ολόκληρο από τις φλόγες ενώ απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη η οποία είναι καλά στην υγεία της.


Ειδήσεις σήμερα:

Μεξικό: “Ντου” ενόπλων σε πάρτυ γενεθλίων

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Γάζα: Εκατοντάδες νεκροί στην Χαν Γιουνίς


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδιαΣήμερα 14:21 | Ειδήσεις

Κατά κύματα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα και στην Αττική. Πυκνή ροή στην κίνηση προς το Λεκανοπέδιο, μποτιλιάρισμα στα Μάγλαρα.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της ΓάζαςΣήμερα 16:03 | Ειδήσεις

Από αέρος και από το πυροβολικό βάλλεται η Ράφα, από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κουφονήσι - Άγιος Γεώργιος: “Χαμός” στον εορτασμό του πολιούχου (βίντεο)16:28Ράφα: Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη συνοικία της Γάζας16:14Πολωνία: Περπάτησε 100 χιλιόμετρα για ένα γκολ16:01Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε Μπελέρη: Μάχεται με όπλα του την αλήθεια και την αγνή πατριωτική του αγάπη15:47Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα κλείσει τη διαδικασία για το κράτος δικαίου στην Πολωνία15:34ΗΠΑ: Ένοπλος μπήκε σε εκκλησία για να σκοτώσει, αλλά... (βίντεο)15:20Καιρός - Τρίτη του Πάσχα: νεφώσεις, τοπικές μπόρες και μεταβλητοί άνεμοι15:06Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα (εικόνες)14:53Euroleague - Final 4: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν “τελικούς” για την πρόκριση14:39Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια14:25Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο