LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2023 05:58

Μεξικό: “Ντου” ενόπλων σε πάρτυ γενεθλίων

Είναι η δεύτερη ένοπλη επίθεση ενόπλων σε εορταστική εκδήλωση, σε λίγες μόλις μέρες, στην χώρα.

AP - Μεξικό - αστυνομία

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 26 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση που εξαπέλυσαν τρεις ένοπλοι, χθες Παρασκευή, σε πάρτι γενεθλίων μιας 15χρονης κοπέλας στην πολιτεία Σονόρα του βορειοδυτικού Μεξικού.

Η εισαγγελία θεωρεί πως στόχος των δραστών ήταν ο φερόμενος ως αρχηγός συμμορίας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για γυναικοκτονία, απαγωγή και εγκληματική δράση. Μαζί με εκείνον, από τα πυρά των δραστών σκοτώθηκαν άλλοι πέντε άνθρωποι (δύο άνδρες και τρεις γυναίκες), σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εισαγγελίας.

Στις 17 Δεκεμβρίου, 11 νέοι δολοφονήθηκαν σε εορταστική εκδήλωση στην πολιτεία Γουαναχουάτο του κεντρικού Μεξικού. Οι δράστες αιματοκύλισαν την εκδήλωση, όταν τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν επειδή δεν ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων, ανέφεραν τότε οι αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

“I LOVE Σου Κου” σε εορταστικό κλίμα το Σάββατο (εικόνες)

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Δεκεμβρίου


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαAstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωσηΣήμερα 08:00 | Ειδήσεις

Τι είπε για την απόσυρση του εμβολίου, ο Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούςΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τι εντόπισαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο.

Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο ΙσραήλΣήμερα 08:24 | Ειδήσεις

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και καιρό ότι θα διατάξει χερσαία επίθεση ευρείας κλίμακας στη Ράφα, όπου κατ’ αυτόν κρύβονται οι «τελευταίες» μονάδες του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς.

ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο ΚασσελάκηΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  έκανε γνωστή την διάρρηξη στα γραφεία του κόμματος στην Καλλιθέα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Πέθανε από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του μέσα στο σπίτι του10:13Βόρεια Μακεδονία - εκλογές: Προβληματισμός για την επικράτηση των εθνικιστών09:59Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε και χάνει το Προολυμπιακό09:46Ευγένιος Σπαθάρης: Ο “πατέρας” του Καραγκιόζη09:32Γάζα: Ασταμάτητοι βομβαρδισμοί, οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ09:19Σπηλιωτόπουλος: ‘Έχω αποστασιοποιηθεί από την ΝΔ πολιτικά και ψυχικά09:05Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν κατάστημα και απείλησαν τον υπάλληλο με κατσαβίδι08:52Viral ο νεαρός που τον έριξε ο πυροσβεστήρας στη θάλασσα (βίντεο)08:38Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε τρία αυτοκίνητα και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Λαγκαδά (εικόνες)08:25AstraZeneca – Μεταξάκης: Το εμβόλιο μου προκάλεσε θρόμβωση08:11Γάζα - Φοιτητές: Δεκάδες συλλήψεις στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (εικόνες)07:58Η Φιορεντίνα έκλεισε θέση στον τελικό και περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα07:44ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία στην Καλλιθέα - Το απειλητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη 07:31Το Πάσχα των πολιτών και των πολιτικών…07:17Εορτολόγιο – 9 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:03Κολωνός: Επεισόδιο με πυροβολισμούς06:50Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία06:36Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Επική ανατροπή και τελικός για τη “βασίλισσα”06:23Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο