LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2023 15:13

Έφυγε από την ζωή η Ελένη Κτιστάκη

Η δράση της και η μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια.

Ελένη - Κτιστάκη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ Ελένη Κτιστάκη, που έδινε τα τελευταία χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η Ελένη Κτιστάκη είχε αναπτύξει ενεργή επιχειρηματική δράση, είχε στο παρελθόν την ευθύνη της έκδοσης τοπικής συνδρομητικής μηνιαίας εφημερίδας, αλλά και διαδικτυακής σελίδας, ενώ είχε ασχοληθεί και με την αρθογραφία. Ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο το 2012, το 2015 και το 2023.

Υπήρξε Υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) του Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ- ΠΑΝΑΝΕΙΟ. Συμμετείχε σε κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη και την προάσπιση των δικαιωμάτων του, ενώ ήταν ενεργό μέλος σε σωματεία και συλλόγους με εθελοντική δράση.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της ΝΔ σε ανακοίνωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αγαπημένη μας Ελένη, παρά το σύντομο του βίου σου, η διαδρομή και η δράση σου άφησε ανεξίτηλα σημάδια και διδάγματα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου αλλά και στην εικόνα της Παράταξης μας Θα θυμόμαστε πάντα την πολύπλευρη, ανεκτίμητη και κυρίως ανιδιοτελή προσφορά Σου, η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και παρακαταθήκη για τη νεότερη γενιά των στελεχών μας».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η Ελένη Κτιστάκη υπήρξε καλή φίλη και, παρά την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αυτό δεν την εμπόδισε από το να δώσει τον δικό της αγώνα και στις τελευταίες εθνικές εκλογές ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας… Ιδιαίτερα αγαπητή, όχι μόνο στην κοινή μας γενέτειρα, τη Μεσσαρά, αλλά σε όλη την κοινωνία του Ηρακλείου για την πολυσχιδή ανθρωπιστική δράση και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, αφήνει πίσω της σπουδαία κληρονομιά. Δεν πρόκειται να λησμονήσω τη μαχητικότητα, τον δυναμισμό, τη διακριτικότητα και την ευγένεια που τη διέκρινε, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Ηρακλείου, Μάξιμος Σενετάκης:

«Η Ελένη πάλεψε την επάρατη νόσο σαν "στρατιώτης σε εμπόλεμη ζώνη" όπως είχε πει σε κάποιους που είχαν μιλήσει απαξιωτικά για τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Για όλους εμάς τους φίλους της, το "σαν" δεν υπάρχει. Η Ελένη ήταν στρατιώτης και της ζωής και της παράταξης. Ήταν γυναίκα της προσφοράς. Ήταν άνθρωπος της δράσης. Θα μας λείψει. Ήταν φίλη μου! Θα μου λείψει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Καρράς: Ο ΑΝΤ1 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Νέα Σμύρνη: Θρίλερ με τον θάνατο 16χρονου

Λεωφόρος Κηφισίας: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο έξω από πολυεθνική


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσηςΧθες 22:17 | Ειδήσεις

Βαθιά λυπημένος από τα νέα για την συντριβή του ελικοπτέρου εμφανίσρηκε ο Τούρκος Πρόεδρος. Ποια βοήθεια ζήτησε η Τεχεράνη από την Άγκυρα.

Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)Χθες 18:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που πύραυλος περνά σε κοντινή απόσταση από την ελληνική φρεγάτα, έχοντας εκτοξευθεί από τους Χούθι.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΧθες 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)Χθες 22:25 | Ειδήσεις

Στις φλόγες παραδόθηκε η μονάδα της εταιρείας με τα σχολικά γεύματα,  που τις τελευταίες ημέρες φέρονται να προκάλεσαν δηλητηρίαση σε δεκάδες μαθητές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πετράλωνα - Καταγγελία: Την φώναξε να καθαρίσει και προσπάθησε να τη βιάσει 23:59Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού23:48Γονιμότητα μετά την ηλικία των 40 ετών: Τι πρέπει να γνωρίζετε23:35Ερντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσης23:22Super League: Η τελική βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια23:08Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)22:55Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σίγουρα στην Ευρώπη οι Πειραιώτες, στο... περίμενε οι “πράσινοι”22:41ΑΕΚ - Λαμία: Νίκη με πικρό φινάλε για την Ένωση στο πρωτάθλημα22:28Super League: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ 22:15Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία22:01Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του21:47Ιράν: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι, σύμφωνα με ιρανικά μέσα - Διαψεύδει η Ερυθρά Ημισέληνος21:34Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη 21:20Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι (εικόνες)21:06ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας20:53Νίσυρος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για ζευγάρι μεταναστών20:48Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)20:39Formula 1: Νίκη με άγχος για τον Φερστάπεν στην Ίμολα20:30Ραΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)20:10Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο