LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2023 17:15

Πυροβολισμοί - Γκάζι: Επέστρεψε σώος στην Κρήτη ο ένας από τους τραυματίες

Πώς έχει διαχειριστεί η Αστυνομία μέχρι τώρα το ζήτημα της αναζήτησης του δράστη.

Γκάζι - πυροβολισμοί - ντοκουμέντο

Στη γενέτειρά του στο Ηράκλειο επέστρεψε ο 28χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου, καθώς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο των Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν, μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τον 28χρονο τραυματία υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο συγγενείς και φίλοι ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Ο 28χρονος επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του τα Μάλια Ηρακλείου, με εμφανή τα σημάδια από τον τραυματισμό του, μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι.

Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη

Να επισημάνουμε ότι η Αστυνομία πραγματοποιεί ιδιαίτερα εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη των πυροβολισμών. Όπως μεταδίδει ο αστυνομικός συντάκτης του ΑΝΤ1 Μανώλης Ασαριώτης, ο δράστης μέσω τρίτου προσώπου είχε διαβιβάσει προς την Αστυνομία την υπόσχεση, πως επρόκειτο να παραδοθεί προς σύλληψη μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αρχές δεν έδωσαν βάση στην υπόσχεσή του και συνέχισαν τις έρευνες. Ως προς την επιλογή τους αυτή επαληθεύτηκαν, καθώς ο νεαρός δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ, φοβούμενα ότι μπορεί να καταφέρει να περάσει τα σύνορα της χώρας, έχουν εκδώσει σε βάρος του και Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ύπνος: Πώς επηρεάζει τη συναισθηματική μας λειτουργία

Αττικόν: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη νέα ΜΑΦ

Τροχαίο στο Ίλιον: Νεκρός οδηγός μηχανής

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο