LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2023 11:37 | Ανανέωση: 22 Δεκεμβρίου 2023 11:51

Μάχη Φλωρινιώτη: Ο Νίκος με είχε ρωτήσει “μαμά θα πεθάνω;” και εγώ του είπα “όχι παιδί μου” (βίντεο)

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, η χήρα του Γιάννη Φλωρινιώτη που έχασε σύζυγο και γιο μέσα σε έξι μήνες, εξομολογήθηκε ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης την είχε ρωτήσει αν θα πεθάνει αλλά και ότι έφυγε με παράπονα για τον καλλιτεχνικό χώρο…

Μάχη Φλωρινιώτη – Το Πρωινό – 22/12/2023

Λίγες ώρες πριν πουν το τελευταίο αντίο στο Νίκο Φλωρινιώτη, στο «Πρωινό» μίλησε η μητέρα του Μάχη για όλη την περιπέτεια της υγείας του αλλά και τα τελευταία εικοσιτετράωρα χωρίς τον γιο της. Συγκλονίζει η περιγραφή της.

«Δεν έχω λόγια, Γιώργο, δεν ξέρω αν κοιμάμαι αν ζω αν έχω πεθάνει δεν ξέρω τίποτα» είπε συγκλονίζοντας η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Αυτό που έπαθα, το έπαθα εντελώς ξαφνικά. Τον καιρό που είχε πεθάνει ο πατέρας του, το παιδί μου πάλευε ακόμη. Ήταν οι αρχές που είχε αρρωστήσει, που είχαμε καταλάβει ότι είχε μελάνωμα. Εγώ υποκρινόμουν. Η Μάχη έπαιζε θέατρο για να δείχνει δυνατή. Δεν ήθελα να καταλάβει το παιδί μου τι είχε. Το παιδί μου ήξερε μόνο ότι είχε καρκίνο στον ώμο. Δεν το είχα αφήσει να καταλάβει ότι είχε και σε άλλα σημεία.

Με είχε ρωτήσει «μαμά θα πεθάνω;» και εγώ του είχα απαντήσει σαν Θεός «όχι παιδί μου δεν θα πεθάνεις, δεν σε αφήνει η μαμά να πεθάνεις». Παλέψαμε με το τέρας και το είχαμε νικήσει. Το τέρας όμως που λέγεται καρκίνος το έκανε μετάσταση στα μηνίγγια» είπε χαρακτηριστικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

Η Μάχη Φλωρινιώτη θέλησε στη συνέχεια να ευχαριστήσει τους γιατρούς στο Λαϊκό Νοσοκομείο που βοήθησαν τον γιο της ενώ εξέφρασε και τα παράπονά της. «Το παιδί μου ήταν πολύ ωραίος καλλιτέχνης, το σύστημα τον αδικούσε και τον πολεμούσε. Θέλω να τα πω τα παράπονά του. Το παιδί μου γέμιζε μαγαζιά. Κάποια στιγμή του είπαν να αλλάξει το επίθετό του κι εκείνος είχε αρνηθεί. Το παιδί μου είχε όνειρα και έφυγε με πολλά παράπονα» είπε χαρακτηριστικά η Μάχη Φλωρινιώτη.

Ακόμα, η Μάχη Φλωρινιώτη τόνισε: «Του Αγίου Νικολάου, ο Νίκος έχασε τη φωνή του. Δε μπορούσε να επικοινωνήσει, δεν καταλάβαινε το πρόβλημά του. Η γιατρός μού είχε πει ότι το παιδί μου δεν θα τα καταφέρει κι εγώ έπαιζα θέατρο. Ο Θεός μού έδωσε δύναμη για να μείνω δυνατή για το παιδί μου» και εξομολογήθηκε ότι είναι εκείνη που είπε στην κόρη της Αννούλα Φλωρινιώτη ότι δεν θα ήθελε να γίνει η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Μήνυσε τον γείτονα που της τράβηξε την…κουβέρτα

Αττικόν: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη νέα ΜΑΦ

Τροχαίο στο Ίλιον: Νεκρός οδηγός μηχανής


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗΠΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον πρόεδρο ΤραμπΣήμερα 22:48 | Ειδήσεις

Στις 2 το μεσημέρι τοπική ώρα Ουάσιγκτον κατέφθασε όπως ήταν προγραμματισμένο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στον Λευκό Οίκο.

Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1: Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου ζητούν να ξανανοίξει ο φάκελοςΣήμερα 18:59 | Ειδήσεις

«Ζητούν μια εκ νέου διερεύνηση της υπόθεσης προκειμένου όπως λένε να λάμψει όλη η αλήθεια».

Novartis - Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Δουλειά της δικαιοσύνης είναι να βρει τους ηθικούς αυτουργούςΣήμερα 18:48 | Ειδήσεις

Συνολική ποινή 25 μηνών φυλάκισης στον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη και 33 μήνες στην Μαρία Μαραγγέλη επέβαλε το Μονομελές πλημμελειοδικείο, ορίζοντας 3ετή αναστολή στην έφεση των δύο πρώην προστατευόμενων μαρτύρων.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και δεύτερη σορός άντραΣήμερα 22:30 | Ειδήσεις

Οι έρευνες των λιμενικών Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο για την ταυτοποίηση των δύο σορών, όσο και για τις συνθήκες θανάτου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νεοχώρι Πάτρας: Στο νοσοκομείο ασθενής από τον ιό του Δυτικού Νείλου23:59UCL: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι 35...επιβάτες αξίας 18,33 δισεκατομμύρια ευρώ στο ταξίδι στ' αστέρια23:42Έφοδος ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού23:25Καραλής: Θέλω να εξαντλήσω όλα μου τα όρια και όταν τελειώσει η καριέρα μου στον αθλητισμό να ξέρω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα23:11ΗΠΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον πρόεδρο Τραμπ22:57Σοκ στην Πάτρα: 21χρονος βρέθηκε νεκρός πάνω στον υπολογιστή του22:43Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε και δεύτερη σορός άντρα22:29Novartis - Παναγιώτης Στάθης στον ΑΝΤ1: Δουλειά της δικαιοσύνης είναι να βρει τους ηθικούς αυτουργούς22:14ΟΠΕΚΕΠΕ: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά στο Ηράκλειο, η δίκη με τους 104 κατηγορούμενους22:00Παναθηναϊκός - Βιτόρια: Έφυγε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν στο Κορωπί με τους συνεργάτες του21:42Θύελλα πολιτικών αντιδράσεων έφερε η απόφαση Novartis21:28Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο ο αναβάτης της μηχανής21:14Ψηλορείτης: Τραυματίστηκε 25χρονη κατά την ανάβαση – Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής21:00Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1: Οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου ζητούν να ξανανοίξει ο φάκελος20:46Το “Υγεία πάνω απ’ όλα” με τη Φωτεινή Γεωργίου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου20:32ΗΠΑ: Σήμερα η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Τραμπ20:17Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:02Εισαγγελική διάταξη για την κατάσχεση των κινητών της μητέρας και της γιαγιάς του Παναγιωτάκη19:47Τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη: 86χρονος οδηγός "καβάλησε" πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του (εικόνες)19:30Εύβοια: 60χρονος τραυμάτισε τη 49χρονη σύζυγό του με μαχαίρια19:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο