LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2023 08:06

Βόλος: Μήνυσε τον γείτονα που της τράβηξε την…κουβέρτα

Μήνυση στον γείτονά της έκανε μία γυναίκα, μετά από μεταξύ τους περιστατικό.

 δικαστήριο - δικαστική αίθουσα - δικαιοσύνη

Δεν επηρεάστηκαν δυο γείτονες που έχουν συγκρουσιακές σχέσεις, από το πνεύμα των Χριστουγέννων και οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια για κατάθεση μηνύσεων.

Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος τετάρτου ορόφου, στο κέντρο του Βόλου, που έχει διαφορές με τον 57χρονο αλλοδαπό γείτονά της, που μένει στον κάτω όροφο, αποφάσισε να τινάξει την κουβέρτα της και εκείνος την τράβηξε με αποτέλεσμα εκείνη να δηλώσει σε μήνυσή της, πως θα έχανε την ισορροπία της και θα έπεφτε στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι και σύμφωνα με την μήνυση όταν εκείνη φώναξε και του είπε πως θα την σκοτώσει με το τράβηγμα της κουβέρτας, εκείνος την εξύβρισε.

Μάλιστα η παθούσα ανέφερε πως της τράβηξε την κουβέρτα δύο φορές.

Ο 57χρονος συνελήφθη για απόπειρα σωματικής βλάβης και εξύβριση και χθες που οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Bόρεια Θάλασσα: Θρίλερ με κρουαζιερόπλοιο εν μέσω καταιγίδας

Αττικόν: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη νέα ΜΑΦ

Τροχαίο στο Ίλιον: Νεκρός οδηγός μηχανής


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη ΠέμπτηΧθες 16:50 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές αναμένονται τα φαινόμενα. Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Μεγάλη Πέμπτη.

Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν στις 30 ΑπριλίουΤρίτη 30 Απριλίου 2024 20:50 | Ειδήσεις

Παράταση πήραν όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις Απριλίου των πολιτών, που κανονικά είχαν προθεσμία μέχρι σήμερα.

Βασιλιάς Κάρολος: Σε κλινική για τον καρκίνο η πρώτη επίσκεψή του (εικόνες)Τρίτη 30 Απριλίου 2024 14:34 | Ειδήσεις

Με τη βασίλισσα Καμίλα στο πλευρό του, ο Κάρολος, επισκέφτηκε ασθενείς που μάχονται με τον καρκίνο.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Τρίτη 30 Απριλίου 2024 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:00Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο