LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2023 11:35

Αράχωβα - Όλιβερ: Δίνονται 10000 ευρώ για πληροφορίες

Ποιος προσφέρει αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης βασανισμού του σκύλου που έφυγε από την ζωή.

Όλιβερ - σκύλος - Αράχωβα

Πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και φιλόζωος προσφέρει 10.000 ευρώ σε όποιον με αποδείξεις, βοηθήσει τις αρχές στις έρευνες σχετικά με τον τραγικό θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Απόστολος Καρακατσάνης, ήρθε η ώρα να μπει ένα φρένο στην κτηνωδία και να μπουν στη φυλακή οι εγκληματίες.

Ο Καρακατσάνης πριν από έξι ημέρες προσέφερε 5.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο αλλά καθώς δεν υπήρξε πρόοδος στις έρευνες θεώρησε σκόπιμο να αυξήσει το ποσό, παρόλο που όπως λέει ο ίδιος δεν του περισσεύουν χρήματα και παρότι δέχεται πόλεμο από κάποιους που τον κρίνουν με λάθος τρόπο.

Ο ίδιος μάλιστα καλεί όποιον θα ήθελε να μάθει κάποια πράγματα για εκείνον να ρίξει μια ματιά στο προφίλ του και να δει το έργο του αλλά και αυτό των συνεργατών του.

Τι έγραψε στην ανάρτησή του

«Ο σαδισμός εναντίον των ζώων δεν είναι κάτι νέο. Σε αρκετές χώρες μάλιστα επιτρέπεται νόμιμα η κτηνοβασία! Σε άλλες πάλι απλά τα σκοτώνουν ως στόχους ειδικά σκύλους, γάτες. Στην Ελλάδα έχουμε άσχημα παραδείγματα, που έχει αποδειχτεί πως υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι, που ξεσπούν το μένος τους στα ζώα. Τελευταίο παράδειγμα ο Όλιβερ. Τον γνώριζα; Όχι. Γνωρίζω όμως πολύ καλά, όταν πάει κάτι να καλυφτεί για να γλιτώσει ένας οι περισσότεροι δράστες. Επειδή λοιπόν πρέπει να μπει ένα φρένο σε αυτή την κτηνωδία και να μπουν οι εγκληματίες στην φυλακή!

Από άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα. Αποφάσισα να βάλω κ εγώ ένα λιθαράκι, και να το ενώσω με αρκετούς ακόμα ανθρώπους που αγωνίζονται τόσα χρόνια για τα δικαιώματά των ζώων. Σταματήστε να κάνετε ανόητες συγκρίσεις. Σταματήστε να τρώτε τον σανό όπως σας τον σερβίρουν. Ψάξτε λίγο. Και θα βρείτε πάρα πολλά γεγονότα, άσχημα μεν, ενδιαφέρον δε. Έμενα προσωπικά δεν μου περισσεύουν 10.000.

Είναι όμως απόφασή μου, να τα διαθέσω για έναν σκοπό που θεωρώ σωστό. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν την δράση μου στην πολιτική προστασία. Τι προσφέρω και συνεχίζω να προσφέρω. Είτε στο δάσος είτε στον κόσμο. Όσοι όσες δεν με ξέρετε πριν με πικροχολήσετε κάντε μια βόλτα στο προφίλ μου. Δείτε το έργο και έμενα και όσων συνεργάζομαι. Και μετά κάντε και μια αυτοκριτική δίκη σας. Λυπάμαι πραγματικά για τον σκατόκοσμο που καλούμαι να ζήσω και θα αντιστέκομαι πάντα εντόνως και όσο χτυπάει η καρδιά μου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μιλήσετε άσχημα για έμενα. Και για το τι κάνω. Κάντε έστω μια καλή πράξη και μετά βρίστε με. Εγώ έχω συνηθίσει να με κράζουν. Εσείς όμως θα έχετε κάνει μια καλή πράξη πρώτα. Λυπάμαι μόνο που δεν μπορώ να κάνω περισσότερα. Λυπάμαι που σε αυτή την σάπια κοινωνία. Το να προσπαθείς να κάνεις κάτι άσωστο είναι παράδειγμα προς αποφυγήν! Καλό σας βράδυ είτε είστε φίλοι είτε θέλετε να ονομάζεστε εχθροί μου…».

Η ανάρτησή του:

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Ο Πούτιν θα διεκδικήσει νέα προεδρική θητεία ως ανεξάρτητος υποψήφιος

Ακίνητα: επτά αλλαγές στην αγορά τους

Βάρη: ανεμοστρόβιλος διέλυσε σπίτι εξαμελούς οικογένειας (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗράκλειο: Γάζωσαν αυτοκίνητο με καλάσνικοφΣήμερα 15:42 | Τοπικά Νέα

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε και έχει διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιώνΣήμερα 13:18 | Ειδήσεις

Η μήνυση κατατέθηκε από την οικογένεια μηχανοδηγού, που έχασε την ζωή στη μοιραία σύγκρουση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πληθωρισμός – Eurostat: Σταθερός στην Ευρώπη, μειώθηκε στην Ελλάδα16:09Λονδίνο - Επίθεση με σπαθί: Νεκρός ένας 13χρονος 15:56Ηράκλειο: Γάζωσαν αυτοκίνητο με καλάσνικοφ15:43Μεγάλη Τρίτη - “Παγιδευμένοι”: Τι έχει στο μυαλό του ο Ιάσονας; (sneak preview)15:32Τερίμ - Παναθηναϊκός: σε αναζήτηση καινούργιου προπονητή15:19Κασσελάκης: Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονεία του 41%15:06Κορυδαλλός: Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα στην φυλακή14:54Βασιλιάς Κάρολος: Σε κλινική για τον καρκίνο η πρώτη επίσκεψή του (εικόνες)14:41Φορολοταρία Μαρτίου: Δείτε αν κερδίσατε έως 50000 ευρώ14:28Ισραήλ: Νεκρός Τούρκος που επιτέθηκε σε αστυνομικό (εικόνες)14:15“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τη Μεγάλη Τρίτη: Η Βασιλική συναντά την Βικτωρία 14:03Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος, το bonus παραγωγικότητας και ο νέος δικαστικός χάρτης13:52Καλλιάνος: το χρονικό της νοσηλείας του πατέρα του, το “φακελάκι” και ο Άδωνις (βίντεο)13:38Τέμπη - Οικογένεια μηχανοδηγού: Μήνυση για εξαφάνιση ηχογραφημένων συνομιλιών13:26Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκαν και τον πυροβόλησε στο κεφάλι13:12Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση λόγω μεθυσμένων επιβατών12:59Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις για την Μεγάλη Τρίτη (βίντεο)12:46Σάμος: Σύλληψη υπόπτου για τη δολοφονία επιχειρηματία12:34Πάσχα: Ποιες μέρες είναι αργίες και πώς πληρώνονται12:21Μαδρίτη – Ναδάλ: Ανάσταση… με πρόκριση στους “16”12:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο