LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2023 21:34

Υπάλληλοι αεροδρόμιου “έκλεψαν” 2 εκατομμύρια ευρώ από βαλίτσες επιβατών (εικόνες)

Πάνω από δέκα υπάλληλοι αεροδρόμιου συνελήφθησαν για κλοπές από τις αποσκευές των επιβατών.

Τενερίφη - αεροδρόμιο - κλοπιμαία

Δεκατέσσερις υπάλληλοι ενός αεροδρομίου στη νήσο της Τενερίφης συνελήφθησαν, καθώς βαρύνονται με υποψίες ότι έκλεψαν από τις αποσκευές επιβατών αντικείμενα αξίας σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ισπανική πολιτοφυλακή.

Μεταξύ των κλοπιμαίων που άρπαξαν από επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων στο αεροδρόμιο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της νήσου των Καναρίων ήταν 29 πολυτελή ρολόγια, 22 smartphone τελευταίας τεχνολογίας και 120 κοσμήματα, αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Η ισπανική πολιτοφυλακή υποψιάζεται πως οι 14 συλληφθέντες έχουν ήδη πουλήσει σε καταστήματα και άλλα κλεμμένα αντικείμενα. Άλλοι 20 εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο και 27 κοσμηματοπωλεία της νήσου βρίσκονται επίσης στο μικροσκόπιο των αρχών.

Η επιχείρηση ξεκίνησε έπειτα από σειρά καταγγελιών εκ μέρους των επιβατών.

Τενερίφη - αεροδρόμιο - κλοπιμαία

Οι κλοπές γίνονταν την ώρα που οι βαλίτσες τοποθετούνταν στον χώρο των αποσκευών των αεροσκαφών. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ύποπτοι αφαιρούσαν τα αντικείμενα αξίας, ενώ δεν τους έβλεπαν οι επιβάτες και άλλοι εργαζόμενοι.

Κατόπιν, έκρυβαν τα κλοπιμαία σε τσέπες που είχαν ράψει στο εσωτερικό των ρούχων τους ή μέσα στα ντουλάπια τους στο αεροδρόμιο, διευκρίνισε η ισπανική αστυνομία.

Το αεροδρόμιο της Τενερίφης υποδέχθηκε 10,8 εκατομμύρια επιβάτες το 2022, το έβδομο κατά σειρά ισπανικό αεροδρόμιο με τη μεγαλύτερη κίνηση, σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία Aena.

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόφυλα ζευγάρια - Ιερώνυμος στον ΑΝΤ1: Υπέρ της ελευθερίας του ατόμου, δεν θα επιτρέψουμε όμως αλλαγή στη σύνθεση της κοινωνίας (βίντεο)

Φοροδιαφυγή – Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε εταιρεία με αβγά

Μόναχο - Ελληνικό Σχολείο: διαμαρτυρία από εκατοντάδες μαθητές (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο