LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2023 11:26

Ρέμος για Βέρτη: Δεν κάναμε ποτέ κολλητή παρέα (βίντεο)

Τι είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο "Πρωινό" ο Νίκος Βέρτης για την φιλία του με τον Αντώνη Ρέμο

ΡΕΜΟΣ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στις φιλίες μέσα από τον χώρο και ειδικότερα, για την παρέα που έκανε με τον Νίκο Βέρτη.

Ο Νίκος Βέρτης σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρωινό είχε πει πως «Έκανα πολλή παρεά για δύο χρόνια με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά χαθήκαμε λόγω της εργασιομανίας μου. Θεωρούσα ότι δεν έχω λόγο να γυρνάω σε μαγαζιά. Ίσως στο μέλλον ξαναβρεθούμε και ξανακάνουμε παρεά».

Δίνοντας τη δική του απάντηση ο Αντώνης Ρέμος είπε πως «με τον Νίκο ουσιαστικά δεν κάναμε ποτέ παρέα – παρέα, κολλητή. Ήμασταν μέσω κοινής παρέας, έτσι κάναμε παρέα. Δηλαδή όλα αυτά τα παιδιά που ήταν κοινοί μας φίλοι. Πήγαινα στο μαγαζί του και πηγαίνω, όποτε μπορώ και αυτός έχει έρθει μια φορά στο μαγαζί απ’ ότι θυμάμαι. Αλλά δεν ήμασταν ποτέ παρέα», είπε χαρακτηριστικά.

«Παρέα ξέρεις τι θα πει. Να είσαι παρέα. Να βγαίνεις και τα λοιπά. Σε κάποιες εποχές και στιγμές ήταν λίγο πιο κολλητή η παρέα μας, πήγαμε πέντε φορές στο σπίτι του και ήρθε και αυτός στο δικό μας. Έτσι όμως, σίγουρα από εκεί και πέρα έχει ο καθένας τη ζωή του και τη δουλειά του. Ο καθένας μας πρέπει να κοιτάξει την πορεία του και μέσα σε αυτό το πράγμα έκανε και αυτός τις δουλειές του, είχε τον δικό του δρόμο, όπως και εγώ έχω τον δικό μου δρόμο. Εντάξει, πάλι μιλάμε όποτε θα βρεθούμε», πρόσθεσε.

«Εννοείται ότι τον αγαπώ, τον εκτιμώ και χαίρομαι που έχει και αυτός τις επιτυχίες του και έχει στήσει τη δική του, πολύ μεγάλη, πορεία μέσα στον χώρο. Τον αγαπάνε πάρα πολύ και στο εξωτερικό. Να είναι καλά, να είναι γερός και του εύχομαι να κάνει ένα παιδάκι σύντομα. Γιατί, Νίκο μου, περνάει ο καιρός και δε γυρίζει πίσω κάθε χρονιά που φεύγει! Οπότε χάνεις στιγμές! Εγώ την Ελενίτσα μου, δόξα τω Θεώ, στα 45 την έκανα, αυτή τη στιγμή είναι 8 χρονών άρα και γω να πούμε πως είμαι 53 χρονών» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αντώνης Ρέμος στη νέα ραδιοφωνική του συνέντευξη.


Ειδήσεις σήμερα:

POS σε ακόμα 35 κλάδους της οικονομίας

Κακοκαιρία - Παρασκευή: καταιγίδες, χιόνια, ισχυροί βοριάδες και βουτιά της θερμοκρασίας

Μόναχο - Ελληνικό Σχολείο: διαμαρτυρία από εκατοντάδες μαθητές (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:44 | Ειδήσεις

Μέχρι στιγμή έχουν προφυλακιστεί 9 άτομα για την δολοφονία του αστυνομικού.

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”Σήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο