LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Δεκεμβρίου 2023 07:42

“The 2night show” - Σαμπάνης: οι συνεργασίες, το αιμάτωμα και οι φήμες για εγκυμοσύνη της συντρόφου του (βίντεο)

Τι εξομολογήθηκε στην εκπομπή "The 2Night Show" και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Ο Γιώτγος Σαμπάνης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αιμάτωμα στον λαιμό του και τα όσα γράφτηκαν, τους καλλιτέχνες που τον βοήθησαν καθώς και για την προσπάθειά του να συνεργαστεί και πάλι με τον Πασχάλη Τερζή. Επιπλέον αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή.

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη Σάμο που έλεγαν ότι ακύρωσα τη συναυλία – που όντως την ακύρωσα – γιατί είχα πάθει αιμάτωμα στον λαιμό. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό, αν τραγουδήσεις 5 λεπτά παραπάνω, μπορεί να χάσεις και τη φωνή σου», αναφέρει ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Όντως αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ και να την ακυρώσω τη συναυλία. Έγραψαν διάφορα τότε. Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό για τον επιχειρηματία», τόνισε ο τραγουδιστής.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Ο Γιώργος Σαμπάνης ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη – προ μηνών – εγκυμοσύνη της συντρόφου του και είπε χαρακτηριστικά«Είναι δύσκολο, γιατί σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε: συγχαρητήρια, εμείς γιατί δεν το μάθαμε; Και καλά οι γονείς… οι παππούδες; Που είναι σε προχωρημένη ηλικία και περιμένουν πώς και πώς να κάνεις ένα παιδί; Εκεί τι λες; Είναι λίγο περίεργο».

Ο συνθέτης και τραγουδιστής αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κάνοντας μια ειδική μνεία στον Γιώργο Μαζωνάκη τονίζοντας πως «οταν έφυγα από την πρώτη μου δισκογραφική και πήγα στη δεύτερη, ήταν ο μόνος καλλιτέχνης που πήρε τα τραγούδια μου, με κράτησε ζωντανό και με στήριξε γνωρίζοντας ότι έχω πρόβλημα. Το Δύσκολα Φεγγάρια ήταν το τραγούδι της ζωής μου».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

«Για τον Πασχάλη Τερζή δεν μπορώ να πω κάτι. Τον εκτιμώ υπερβολικά. Είμαι πολύ τυχερός που έχει πει δύο τραγούδια μου, το “Δεν θα μου πεις εμένα” έγινε μάλιστα επιτυχία σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου. Δεν τον γνωρίζω, δεν είχα την τύχη. Τον είδα μία φορά στο στούντιο, πέρασα καταπληκτικά μαζί του. Είναι πολύ ευγενής. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι το τραγούδι το είπε μία φορά. Αυτό που ακούτε είναι το live μία φορά. Σοκαριστικός τραγουδιστής. Θεωρώ ότι είναι και πολύ καλός άνθρωπος από το λίγο που τον ξέρω. Είναι πολύ δοτικός. Πολλές φορές έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του για να του δώσω στίχους, να του γράψω τραγούδια αλλά είναι κάθετος στο γεγονός ότι δεν θέλει να βγάλει άλλα τραγούδια δυστυχώς. Είναι μεγάλο πλήγμα, όλοι τον ψάχνουν φαντάζομαι», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία – ΔΝΤ: Ο Ζελένσκι εκφράζει την ευγνωμοσύνη του

ΗΠΑ – Ρεπουμπλικάνοι: Ο Τραμπ είναι το απόλυτο φαβορί για το χρίσμα

Ισραήλ - Χαμάς: σφοδρές μάχες στη Γάζα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50Μεγάλη Τετάρτη: Το Άγιο Ευχέλαιο για θεραπεία πάσης ασθένειας23:45ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Πρωτομαγιά: Απεργία στα ΜΜΕ23:07Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο