LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Δεκεμβρίου 2023 14:48 | Ανανέωση: 11 Δεκεμβρίου 2023 15:01

Οπαδική βία - Super League 1: Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες ποδοσφαίρου το επόμενο δίμηνο

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την ανακοπή της οπαδικής βίας στα γήπεδα της χώρας.

Μπάλα - ποδόσφαιρο - δίχτυα

Σε συμπληρωματική ενημέρωση από την κυβέρνηση, επισημαίνεται ότι το μέτρο της απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και της παρουσίας θεατών έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2024, όπως προβλέπεται και στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ισχύει και στους αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και φιλικών αγώνων, εφόσον η γηπεδούχος ομάδα συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) περιόδου 2023-2024.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε ανακοινώσει τα παρακάτω μέτρα:

  1. Η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών της Super league 1 από σήμερα μέχρι και 12 Φεβρουαρίου 2024. Το συγκεκριμένο μέτρο θα επεκταθεί και σε εκείνες τις ομάδες Β των συλλόγων της Super League 1 που συμμετέχουν στη Super League. Το συγκεκριμένο μέτρο δύναται να επεκταθεί κατά περίπτωση και σε εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Παραδείγματος χάριν ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και το ματς του Ολυμπιακού με την Μπατσκα Τόπολα για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (14/12, 22.00) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» του Πειραιά.
  2. Η εγκατάσταση και η λειτουργία καμερών υψηλής ευκρίνειας στα γήπεδα των ομάδων της Super League 1.
  3. Η εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής εισόδου φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  4. Η επιβολή αυτόματων κυρώσεων κατά των ομάδων σε περιπτώσεις επεισοδίων, ανεξαρτήτως όσων προβλέπονται από τη Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία: Μαχαίρωσε την πρώην σύντροφο του 200 φορές!

Άγριοι σκύλοι – Θεσσαλονίκη: Κωφάλαλος κηπουρός ήταν εκεί, αλλά αδυνατούσε να ακούσει της φωνές του θύματος (βίντεο)

Βριλήσσια: Καταστηματάρχης είχε βάλει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του ΣτρατούΣήμερα 12:31 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς την Δύση. Τι αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!Σήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Σοκ προκαλούν όσα υποστηρίζουν στην καταγγελία τους το έφηβο σήμερα κορίτσι και η μητέρα του, κάνοντας λόγο για "εφιάλτη διαρκείας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τένις: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς έχασαν θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη14:12Σεισμός στην Ταϊβάν13:58Καταγγελία - Σέρρες: Πατριός βίαζε ανήλικη για 7 χρόνια!13:45Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο