LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Δεκεμβρίου 2023 21:29

Αράχωβα - Όλιβερ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα (εικόνες)

Δεκάδες άνθρωποι, μαζί με τα κατοικίδία τους, σκύλους και γάτες βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα κρατώντας πλακάτ με φωτογραφίες του Όλιβερ

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα ενάντια στη ζωοκτονία και την κακοποίηση ζώων, με αφορμή την άγρια κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος Όλιβερ στην Αράχωβα, από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο.

Δεκάδες άνθρωποι, μαζί με τα κατοικίδία τους, σκύλους και γάτες βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα.

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Οι ζωόφιλοι κρατούσαν πλακάτ με φωτογραφίες του Όλιβερ αλλά και πλακάτ στα οποία έγραφαν συνθήματα κατά της κακοποίησης.

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Συνεχίζεται η έρευνα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα υλικά από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Αυτό που αναζητείται είναι οι διαδρομές του Όλιβερ στην περιοχή και το ενδεχόμενο κάποιος να τον προσέγγισε.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι δεν το είχε δεμένο και το σκυλί έκανε βόλτες σε όλη την Αράχωβα, κάτι που αφήνει ανοιχτό το σενάριο ο δολοφόνος του να τον προσέγγισε αλλού.

Προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί κάποιο βίντεο στο οποίο να φαίνεται κάτι ύποπτο, ωστόσο μια μαρτυρία «άνοιξε» νέες πύλες στην έρευνα.

ΖΩΟΦΙΛΟΙ - ΟΛΙΒΕΡ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Πρόκειται για επιχειρηματία και ακτιβίστρια της Αράχωβας, η οποία εξιστόρησε στους αστυνομικούς περιστατικά κακοποίησης ζώων, στο παρελθόν, τα οποία είχαν κάνει ψυχικά ασθενείς. Στη μία μάλιστα περίπτωση, βρέθηκε ένα γατάκι λίγων μηνών μέσα σε σακούλα.

Η υπόδειξη αυτή αποτελεί διεύρυνση των ερευνών, καθώς οι δύο άνθρωποι θα κληθούν για καταθέσεις, δεν σημαίνει όμως πως είναι και οι υπαίτιοι της δολοφονικής επίθεσης κατά του Όλιβερ.

Ειδήσεις σήμερα:

Λέσβος: Πέθανε σε τροχαίο μπροστά στα μάτια του γιου της

Ρέντης – Η κατάθεση του δράστη: Γνώριζαν ότι θα επιτεθούν σε αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη: Με προϊόντα “μαϊμού”... πλημμύρισαν” λαϊκή αγορά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφασηΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά να ασκηθεί έφεση για τις ποινές στους καταδικασθέντες, αλλά και για την αθώωση των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πικέρμι: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε κολώναΣήμερα 06:19 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το μοιραίο δυστύχημα που έκοψε το "νήμα της ζωής" του άνδρα.

Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα ΜεταφοράςΣήμερα 10:42 | Ειδήσεις

Ποια μέσα θα τραβήξουν «χειρόφρενο» και σε ποια οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας.

Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους ΧούθιΣήμερα 09:00 | Ειδήσεις

Το εμπορικό πλοίο έγινε στόχος «τριών πυραύλων» και στοχοποιήθηκε επειδή έχει χρησιμοποιηθεί για εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διαρροή mail - ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεραμέως να κληθεί σε ακρόαση στην Βουλή11:27Πάτρα: Συμμορία μαθητών επιτέθηκε σε 13χρονο11:13Πρωτομαγιά – απεργία: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς11:00Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζούς – 4 τραυματίες σε νοσοκομείο10:47Τηλεθέαση - “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”: Πρωτιά τον Απρίλιο10:33“Το Πρωινό” - Δημήτρης Κόκοτας: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του10:20Μάτι - Άρειος Πάγος: Έφεση ζητά η Αδειλίνη για την δικαστική απόφαση10:06Το ματωμένο “αρχείο” των ρωσικών επιθέσεων στην Ευρώπη09:52Φωτιά στο Μάτι: Επιζώντες και συγγενείς θυμάτων μιλούν στον ΑΝΤ1 για την δικαστική απόφαση (βίντεο)09:39POS: “Ψαλίδι” σε χρεώσεις για 3 χρόνια09:26Ερυθρά Θάλασσα: Πλοίο ελληνικών συμφερόντων “χτυπήθηκε” από τους Χούθι09:12Καρδίτσα: Έκλεψαν καντήλια και σταυρούς από νεκροταφείο08:59Πρόστιμο 2000 ευρώ γιατί άφησε τον σκύλο του χωρίς νερό 08:46Γεωργία: Βουλευτίνα χτύπησε βουλευτή στο κεφάλι με ένα μπουκάλι νερό (βίντεο)08:33Λάρισα: Αυτοκίνητο χτύπησε άντρα που καθόταν σε παγκάκι πλατείας!08:19“The 2Night Show” - Γουμενίδης: Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα για “να σπάει αβγά”08:06Μεγάλη Τρίτη: Το τροπάριο της Κασσιανής και η παραβολή των παρθένων07:53“The 2Night Show” - Σακελλαρόπουλος: Από τα φτωχικά σοκάκια στις συναντήσεις με τους θρύλους των γηπέδων (βίντεο)07:39Εορτολόγιο - Μεγάλη Τρίτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 30 Απριλίου07:26“The 2Night Show” - Χρυσοχοΐδης: Ο Βασίλης Καρράς, οι κρίσεις πανικού και το χρήμα (βίντεο)07:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο