LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2023 08:32

Βόλος: Μεθυσμένος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε εργαζόμενη του Δήμου

Η σοκαριστική περιγραφή της εργαζόμενης του Δήμου Βόλου και οι εξηγήσεις του 40χρου δράστη... 

Αλυσοπρίονο

Tις τρομακτικές στιγμές που έζησε εργαζόμενη στον Δήμο του Βόλου όταν ένας άνδρας της επιτέθηκε με το δικό της αλυσοπρίονο, περιέγραψε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου εκδικάστηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο 40χρονος.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ένας άστεγος άντρας ενοχλήθηκε από τις εργασίες που είχαν ξεκινήσει από εργαζόμενους της Διεύθυνσης Πρασίνου, στο πάρκο «Μπελαγκόμα» στη Νέα Ιωνία, όπου κοιμόταν. Όταν άκουσε τον θόρυβο από το αλυσοπρίονο, ο 40χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά νοσήματα, πίστεψε πως «θα του κάνουν κακό»

Η 58χρονη είναι μόνιμη υπάλληλος και συγκεκριμένα κηπουρός στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου, από το 2008. Μαζί με τρεις ακόμη συναδέλφους της, βρισκόταν στη Ν. Ιωνία, κούρευαν χόρτα και κλάδευαν δέντρα και θάμνου.

Η κηπουρός είχε αφήσει το χορτοκοπτικό μηχάνημα πίσω της και είχε πάρει το αλυσοπρίονο για να κόψει ένα κλαδί που εμπόδιζε τις εργασίες. «Ήμουν σκυμμένη, όταν άκουσα τους συναδέλφους μου να φωνάζουν. Πίσω σας, προσέξτε, μου φώναζαν. Παναγία μου, τι λένε; Σκέφτομαι. Και σηκώνομαι. Όπως γυρνάω προς το μέρος του βλέπω τον άνδρα αυτόν, να έρχεται κατά πάνω μου κρατώντας το χορτοκοπτικό. Έτσι όπως γύρισα κρατούσα το αλυσοπρίονο στα χέρια μου. Τι κάνεις; Τόλμησα να ρωτήσω. Τότε, εκείνος πέταξε το χορτοκοπτικό και με έπιασε από τα χέρια. Άρχισε να στρέφει το αλυσοπρίονο προς τα πάνω μου. Πώς με φώτισε ο Θεός εκείνη την ώρα, έκλεισα το διακόπτη», είπε περιγράφοντας όσα συνέβησαν.

Ο 40χρονος δράστης δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα. Έβριζε και μιλούσε ακατάληπτα, ενώ το περιστατικό διαδραματιζόταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια συναδέλφων της 58χρονης αλλά και περιοίκων. Μία γυναίκα τράβηξε την 58χρονη και της είπε να μπει στο σπίτι τους, όπου κλειδαμπαρώθηκε.

Ο 40χρονος την κυνήγησε και πέταξε προς το μέρος της το αλυσοπρίονο. Στη συνέχεια περιφερόταν γύρω από το σπίτι φωνάζοντας και βρίζοντας, ενώ πετούσε με μανία και έσπαγε τα μηχανήματα. Στο μεταξύ βρήκε μπροστά του ένα μπουκάλι με πετρέλαιο, που είχαν οι εργαζόμενοι για να μηχανήματα και άρχισε να το καταναλώνει. Με την πρώτη γουλιά σωριάστηκε και έτσι έγινε και η σύλληψή του.

Πριν από τρία χρόνια ήταν εκείνος που είχε βάλει φωτιά στη φάτνη που στήνει ο Δήμος Βόλου, στην πλατεία Αγίου Νικολάου για την περίοδο των Χριστουγέννων και από τύχη είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα.

Ο 40χρονος συχνά – πυκνά συλλαμβάνεται, δικάζεται και αφήνεται ελεύθερος, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και αυτή τη φορά. Ήταν προφυλακισμένος για το συγκεκριμένο περιστατικό με τις κατηγορίες της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απειλής και χθες του επιβλήθηκε ποινή 36 μηνών, οπότε θα συνεχίσει να βρίσκεται σε σωφρονιστικό κατάστημα.

¨Είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα, ήμουν πιωμένος, δεν καταλάβαινα τι έγινε», αρκέστηκε να πει χθες στην απολογία του…

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Πνευμονία της Κίνας - Γιαμαρέλλου: Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Ράιαν Ο' Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του “Love Story”

Εορτολόγιο - 9 Δεκεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Η Χαμάς απάντησε θετικά στη νέα πρόταση εκεχειρίας19:38Λάρισα: Φωτιά σε περιοχή του Τυρνάβου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής (βίντεο) 19:24Περισσότερα από 3.430.000 στρέμματα έχουν καεί στην Ισπανία από την αρχή της χρονιάς19:12Τραμπ για πόλεμο στην Ουκρανία: Είμαι εδώ μονάχα για να τον σταματήσω, όχι να τον συνεχίσω18:58Κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο Καστοριάς18:44Ευρωμπάσκετ 2025: "Έκοψε" τον Καραγιαννίδη ο Σπανούλης, με 16 διεθνείς συνεχίζεται η προετοιμασία18:30Φωτιά στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας18:16Αρκαδία: Φωτιά σε δασική έκταση στη Βεδουρίτσα - Πιθανώς ξεκίνησε από κεραυνό18:02Ξάνθη: Εικόνες από το σημείο του μοιραίου δυστυχήματος – Ποιοι επέβαιναν στα οχήματα17:48Ντόναλντ Τραμπ: Μεγάλη τιμή που υποδεχόμαστε τόσους Ευρωπαίους ηγέτες17:34Ξάνθη: Έληξε η προσωρινή εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης17:20Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 25χρονη στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκαν πιστόλι, σπαθί και ξιφίδια17:06Σκοπιά Φαρσάλων: Πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο – Καταιγίδα έριξε τη θερμοκρασία κατά 13.5°C σε δύο ώρες16:52Σικελία: Γέφυρα καταρρέει ενώ τη διασχίζουν οχήματα (βίντεο)16:38Πάτρα: Συνελήφθη για εμπρησμό ο 21χρονος μάρτυρας υπεράσπισης του 25χρονου, για την πυρκαγιά στο Γηροκομείο16:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:10Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι - 28χρονος: Την σκότωσα επειδή με διέβαλε σε κοινούς γνωστούς15:56Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Κρήτη15:43Πορτογαλία: Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του15:29Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ αλλάζει, γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό15:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο