LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2023 13:25

“Μετά τη φωτιά”: Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής (εικόνες)

Δείτε πρώτοι σκηνές από το νέο, καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, “Μετά τη φωτιά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συγκλονιστική συνέχεια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1“Μετά τη φωτιά”έρχεται την Παρασκευή με ένα δυνατό επεισόδιο.

Η δραματική σειρά αφηγείται ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους…

Sneak preview από το επεισόδιο της Παρασκευής: Ένα άρθρο «καίει» τον Αλέξανδρο

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Ο Άρης απειλεί την Ιωάννα ότι αν προχωρήσει σε διαζύγιο θα της πάρει το παιδί.  Η Φαίδρα, όμως, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ιωάννα που περνά νέα αξιολόγηση από την ιατρική επιτροπή. Ο Οδυσσέας, η Ειρήνη και ο Νίκος, με τη βοήθεια του Βύρωνα, δημοσιεύουν ένα άρθρο που κατηγορεί τον Αλέξανδρο. Η Ανθή αγωνιά για τον Τάσο που έχει εξαφανιστεί, όταν δέχεται μια απρόσμενη πρόταση από τον Αλέξανδρο. Ο Αποστόλης έχει μια ευχάριστη έκπληξη στη φυλακή, ενώ ο Θάνος πρέπει να κάνει μια δύσκολη κουβέντα με την κόρη του, Νεφέλη.

Η συγκλονιστική συνέχεια του «Μετά τη φωτιά» απόψε στις 21:00.

σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charite» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

#MetaTiFwtia

  • Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
  • Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
  • Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
  • Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
  • Casting: Ηρώ Γάλλου
  • Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
  • Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη 

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου,  Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου,  Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας,   Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.

Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

«ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία - Μητέρα θύματος: Να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω (βίντεο)

Πατήσια: Νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα - Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο

Χριστούγεννα: Πότε πληρώνονται συντάξεις, επιδόματα και έκτακτο βοήθημα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα τηςΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Για επιβεβαίωση των ενστάσεων που είχε διατυπώσει ως αντιπολίτευση η ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών, κάνει λόγο ο Πρωθυπουργός σε δήλωση του για το ατόπημα της Προέδρου της γειτονικής χώρας.

Βόρεια Μακεδονία: “Η ορκωμοσία της Σιλιάνοφσκα είναι νομικά άκυρη”Σήμερα 10:01 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης για την στάση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας και για το ενδεχόμενο ακόμη και να εκπέσει του αξιώματος της.

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσειςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Οι προσδοκίες από το ραντεβού των δύο ηγετών στην Άγκυρα. Που και πως αναμένεται να τεθεί επί τάπητος. Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Ισραήλ: Στην σκιά του πολέμου οι εορτασμοί για την επέτειο ίδρυσής του ΚράτουςΣήμερα 08:26 | Ειδήσεις

Τι λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι για τα 76 χρόνια από την ίδρυση του κράτους, τα οποία φέτος γιορτάζονται με το όπλο στο χέρι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόρεια Μακεδονία - Υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης: Η ορκωμοσία Σιλιάνοφσκα είναι νομικά άκυρη09:59Κωνσταντοπούλου για Μάτι: Το δικαστήριο δεν ήταν ανεξάρτητο, υπήρχε διαπλοκή για ατιμωρησία (βίντεο)09:45Λύκειο: Το “τελευταίο κουδούνι” πριν τις εξετάσεις09:32Νέα Σμύρνη: Καταδίωξη με “γκάζια” για την αποφυγή αστυνομικού ελέγχου09:19ΔΥΠΑ: Ξεκινά η πλατφόρμα για εύρεση εργασίας στον τουρισμό09:05Ισραήλ: Εορτασμοί στη σκιά του πολέμου, για την επέτειο ίδρυσής του08:52Βόρεια Μακεδονία - Μητσοτάκης: Η Σιλιάνοφσκα παραβιάζει την Συμφωνία των Πρεσπών και ναρκοθετεί την χώρα της08:38Εορτολόγιο - 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:25“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια με καταιγιστικές εξελίξεις (εικόνες)08:11Βόρεια Μακεδονία - Σιλιάνοφσκα: Η πρόκληση, οι “συστάσεις” της ΕΕ και η ελληνική αντίδραση07:58Μάτι: Η δικαίωση δεν ήρθε ποτέ για τους συγγενείς των θυμάτων07:44Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσεις07:31Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”07:17Γλυκά Νερά: Λεωφορείο έπεσε σε στάση λεωφορείου και στύλο ηλεκτροδότησης (εικόνες)07:04Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα06:50ΠΣΖ - Μπαπέ: “Αντίο” στο Παρίσι με... ήττα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας (εικόνες)06:36Πούτιν: Ο Σοϊγκού, η αποπομπή και το νέο πόστο06:23Καιρός: τοπικές βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα06:09Χιού Τζάκμαν: Θα υποδυθεί τον Ρομπέν των Δασών σε μια “σκοτεινή” ιστορία00:00Αχαΐα – καταγγελία: 23χρονος βίασε 62χρονη σε χωράφι23:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο