LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2023 08:49

Χριστούγεννα: Πότε πληρώνονται συντάξεις, επιδόματα και έκτακτο βοήθημα

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις κύριες κι επικουρικές συντάξεις, τις έκτακτες παροχές στους συνταξιούχους και τα τακτικά και τα εορταστικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Πότε πληρώνεται το Δώρο Χριστουγέννων.


 


 

Χέρια - λεφτά - χρήματα

Στις 18 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί το έκτακτο βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους και άλλες ευάλωτες κατηγορίες πολιτών, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Η Ηρώ Ράντου ανέφερε ακόμη πως στις 19 Δεκεμβρίου θα γίνει η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου των μη μισθωτών και των συντάξεων των νέων συνταξιούχων που βγήκαν σε σύνταξη από 1/1/2017 και εξής. Την ίδια ημέρα θα πιστωθούν οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

Στις 20 Δεκεμβρίου θα πληρωθεί το επίδομα προσωπικής διαφοράς σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά από 10 ευρώ και με ποσό σύνταξης έως 1600 ευρώ.

Στις 21 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών, καθώς και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Έως τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πληρωθεί όλα τα επιδόματα και οι έκτακτες ενισχύσεις του ΟΠΕΚΑ, όπως το αυξημένο επίδομα παιδιού .

Εν τω μεταξύ, σήμερα λήγει η διορία για αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης. Όσοι είχαν προμηθευτεί καύσιμα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, θα εισπράξουν το επίδομα μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Τέλος, έως τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να πιστωθεί το Δώρο Χριστουγέννων στους ιδιωτικούς υπάλληλους.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέντης: Ο αστυνομικός έπαθε καρδιακή ανακοπή και ”γύρισε” μετά από 10 λεπτά

Στο ANT1+ το Fight Network και ο ευρωπαϊκός τελικός του PFL στο ΜΜΑ

Γυναικοκτονία - Σαλαμίνα: “Διπλή” ταυτότητα είχε ο δράστης για να γλιτώσει την φυλάκιση

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντησηΣήμερα 10:19 | Ειδήσεις

Σε ποιους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής εστίασε ο π[ρωθυπουργός, κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”Σήμερα 16:31 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το… σήμα για την έναρξη των επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, ΧαλάνδριΣήμερα 15:52 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα ανήλικα μέλη της σπείρας. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘΣήμερα 16:59 | Ειδήσεις

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αττικόν απαντούν στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη νοσηλεία του πατέρα του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38Κυριακή των Βαΐων: Έθιμα και παραδόσεις16:25Τούρκοι αναλυτές: Τριγμοί μεταξύ Ερντογάν και Μπαχτσελι;16:12ΕΛΑΣ: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου, Χαλάνδρι15:58Μεγάλη Δευτέρα – καιρός: Τοπικές βροχές και βοριάδες15:44Πέλλα: Συνελήφθη κρύβοντας λάδι αμφιβόλου ποιότητας 15:30Ρωσία: Συνελήφθη δημοσιογράφος επειδή συνεργαζόταν με τον Ναβάλνι15:16Κρήτη: Συνελήφθη με εκατοντάδες κροτίδες15:02Τούρκος ιστορικός: Η Αγία Σοφία δεν κάνει για ναμάζι14:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη14:34Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (βίντεο)13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο