LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Δεκεμβρίου 2023 17:18

Λεβαδειακός - Νίκη Βόλου άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας κι έτσι η πρόκριση στα προημιτελικά, στο μοναδικό ζευγάρι μεταξύ ομάδων της Super League 2, θα κριθεί στη ρεβάνς, στην πόλη της Θεσσαλίας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με πολώ ωραίο σουτ του Πολίτη από το ύψος της περιοχής, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια ισοφάρισε στο 40΄, με κεφαλιά του Ρόμο μετά από σέντρα του Γιαννιώτα. Στο β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν κάποιες αξιόλογες στιγμές, αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε η Νίκη Βόλου, με ένα φαλτσαριστό σουτ του Μοράρ έξω από την περιοχή, που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατ. Αττικής)

Κίτρινες: Μπελμόντ, Κουάδρα - Να'α, Μπαχανάκ, Λίταινας, Γκαραβέλης

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (60΄ Μεχία), Ρόμο (86΄ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας (76΄ Λούα Λούα), Σωτηράκος, Κουάδρα, Συμελίδης (60΄ Νικολιάς), Τσελεπίδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να'α (46΄ Αναστασίου), Λίταινας, Πέττας (60΄ Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης (69΄ Κρητικός / 77΄ Παναγιωτίδης), Τζιώρας (46΄ Μοράρ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα (Live blog)

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Έκλεψε τις εντυπώσεις και πάλι ο Peanut (εικόνες)

“Το Πρωινό” - Δημητρακόπουλος: Η Καϊλή τα Χριστούγεννα θα είναι στην Ελλάδα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΣήμερα 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο