LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2023 16:18 | Ανανέωση: 05 Δεκεμβρίου 2023 16:35

Ολυμπιακός – Μαρτίνεθ: Οριστικό το διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της διάδοχης κατάστασης, που έχει γνωστή από χθες και δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο Κάρλος Καρβαλιάλ

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του Ολυμπιακού. Μερικούς μήνες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός είδε σήμερα (5/12) την πόρτα της εξόδου από την πειραϊκή ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ο Μαρτίνεθ πλήρωσε την προβληματική εικόνα των «ερυθρόλευκων», η οποία εμφανίστηκε στην εντός έδρας βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-4), έγινε αποκρουστική στο Φράιμπουργκ (0-5) και ήταν ανάλογη και στο Βόλο (2-2), όπου ο Ολυμπιακός άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τον τίτλο.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της διάδοχης κατάστασης, που έχει γνωστή από χθες και δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο Κάρλος Καρβαλιάλ. Πριν απ΄ αυτό, η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του συμπατριώτη του Πέδρο Άλβες, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Σε σύνολο 22 αγώνων που έμεινε στον πάγκο ο Μαρτίνεθ μέτρησε 13 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Αριστερά - Ηλιόπουλος: Δεν έχουμε απέναντι μας τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά... (βίντεο)

Επίσκεψη Ερντογάν - Τσιόδρας: Ούτε αφελείς είμαστε ούτε φοβικοί στον διάλογο

Μαγιορκίνης - “Λευκή πνευμονία”: Ανησυχητική η αντοχή του μικροβίου στα αντιβιοτικά (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία09:47Γυναικοκτονία - Φλωρίδης: οι δικαστές πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους νόμους09:33Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της09:19Άρης - ΠΑΟΚ: συλλήψεις πριν και μετά το ντέρμπι09:06Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)08:52ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας08:38ΑΑΔΕ: Έρχεται το “φορολογικό ξυπνητήρι”08:24Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών από το 201108:11Πάτρα – τροχαίο: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί07:57Ιραν - Ραϊσί: Επίσημα νεκρός ο πρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών07:44Εκλογές - ΤΕΕ: Στασινός και ΔΚΜ νίκησαν με 41%07:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο