LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2023 21:50

Βόλος - Μπέος: Αν δεν μπορούν οι αστυνομικοί, να κάτσουν σπίτι τους, εγώ αποχωρώ από το ποδόσφαιρο...

Τι είπε για τον Τούρκο επιχειρηματία που βρίσκιεται πολύ κοντά στην απόκτηση της ομάδας, αλλά και πως σχολιάζει τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό.

βόλος - Ολυμπιακός - επεισόδια

Στις προχωρημένες επαφές του με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτσάλι, για την πώληση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αναφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis.

Ο μεγαλομέτοχος του Βόλου, τόνισε πως θα αποχωρήσει πλέον οριστικά απ’ τα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα της θεσσαλικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στο «Πανθεσσαλικό» το απόγευμα της Κυριακής (3/12). 

«Για τον Ατζούν πρέπει να πω ότι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με το νέο έτος, πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου. Το κλιμάκιο του κ. Ατζούν είναι στον Βόλο και άμεσα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ. Ο Μπέος σας κούρασε τόσα χρόνια. Εγώ κουράστηκα και έχω λόγους που το λέω. Δεν θέλω άλλο. Με όλα όσα βλέπω και ακούω.

Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Ο Δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει. Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες για να βοηθήσω. Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα.

Βόλος - Ολυμπιακός - Επεισόδια

Να βάλει ο Θεός το χέρι του, για να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο, γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος και πρόσθεσε για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Τα έδειξε όλα η τηλεόραση, τα περισσότερα τουλάχιστον. Έχω βγάλει και ανακοίνωση και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Το είπα και στο παρελθόν. Δεν είναι λύση οι κροτίδες και τα χημικά στα γήπεδα από την αστυνομία. Αυτό πρέπει να τελειώσει άμεσα. Η αστυνομία έχει υποχρέωση να συλλάβει τους ταραξίες.

Χθες κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν τα επεισόδια. Αυτούς έπρεπε να συλλάβουν, αυτούς που έκαναν τα επεισόδια. Το να πετάς χημικά όμως στον κόσμο, που είναι 4.000, χειροτερεύεις την κατάσταση. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν. Εάν δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους, να μείνουν στο σπίτι τους. Αυτό το ποσοστό που παίρνει η αστυνομία, να το αφήνει στις εταιρίες σεκιούριτι...».

Ειδήσεις σήμερα:

“Νέα Αριστερά” το όνομα της ΚΟ των “11”

Τράπερ σε σπείρα που λήστευε ΑΤΜ με “χρυσά” κέρδη (βίντεο)

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ο ΑΝΤ1 στις αποθήκες με τους “θησαυρούς” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚρήτη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ - Δήλωναν ακόμα και εκτάσεις θανόντωνΣήμερα 14:30 | Ειδήσεις

Οι συλληφθέντες θα βρεθούν αύριο στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα.

Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος ΔιάδρομοςΣήμερα 15:46 | Ειδήσεις

Η νέα έρευνα του ant1news.gr“βαφτίζεται” τουρκικό και συνεχίζει να ρέει προς την Ευρώπη αλλά και τις κινήσεις που γίνονται για να περνούν από τον Κάθετο Διάδρομο μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας αυξημένες ροές, που θα σημάνουν το τέλος οποιασδήποτε ενεργειακής εξάρτησης από τη Ρωσία.

Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη μετά την πρόσκληση Μητσοτάκη σε συνάντησηΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να «κλειδώσουν» στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στις 12.00, στη Νίκαια Λάρισας.

Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε έναν προϋπολογισμό που μετατρέπει την πρόοδο της οικονομίας σε ατομική προκοπήΣήμερα 13:25 | Ειδήσεις

Τι τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη σύνοδο των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Super League: Με τρία αμφίρροπα ματς η «αυλαία» της 14ης αγωνιστικής16:24Ακρωτήριο Ταίναρο: Διάσωση δεκάδων μεταναστών με τη συνδρομή της Frontex16:10Το “τουρκικό πλυντήριο” ρωσικού αερίου και ο Κάθετος Διάδρομος15:56Ηράκλειο - Τηλεφωνική απάτη: 45χρονη έχασε 800 € από άνδρα που παρίστανε τον λογιστή15:42Γκιουλέκας: Δουλεύουμε όλοι μαζί για την Ελλάδα που μας ενώνει - Τα έργα που θα ολοκληρωθούν ως το 202715:28Βόλος: Φορτηγάκι τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει (εικόνες)15:14Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών15:00Κρήτη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ - Δήλωναν ακόμα και εκτάσεις θανόντων14:46Ηράκλειο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 37χρονος που συνελήφθη για οπλοκατοχή 14:32Εκτροπή νταλίκας πριν την έξοδο της Θήβας - Τσιμέντα και ορυκτέλαια έπεσαν στο οδόστρωμα (εικόνες)14:18Μητσοτάκης: Ψηφίζουμε έναν προϋπολογισμό που μετατρέπει την πρόοδο της οικονομίας σε ατομική προκοπή14:04Θεσσαλονίκη: Θαλάσσια ρύπανση προκλήθηκε από βυθισμένο σκάφος 13:50Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο13:36Οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 μας προσκαλούν στον Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου 13:22Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 16 νεκροί από την κακοκαιρία "Byron"13:08e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 202612:54Βόλος: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη φυλακή Κασσαβέτειας12:40Ουκρανία: Χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση12:26Κάτω από το όριο του 140% του ΑΕΠ η αποκλιμάκωση του Δημοσίου Χρέους το 202612:12ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Αθήνα οι συλληφθέντες της σπείρας στην Κρήτη - Βαρύ το κατηγορητήριο11:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο