LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2023 17:51

“Αρένα” - Ελληνοτουρκικά: η επίσκεψη Ερντογάν και το τουρκικό λόμπι στις ΗΠΑ

Ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα, η "Αρένα" με την Μαρία Αναστασοπούλου ταξιδεύει στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας και αποκαλύπτει τις κινήσεις του τουρκικού λόμπι στην Αμερική.

ΑΡΕΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΤ1

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 24:00, η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη Ερντογάν, βάζουν στην «ΑΡΕΝΑ» τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ζωντανά στο στούντιο, αλλά και μέσα από ρεπορτάζ η εκπομπή σκιαγραφεί την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου και κορυφαίων υπουργών της γειτονικής χώρας λίγο πριν εκείνοι συναντήσουν τους Έλληνες ομολόγους τους.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ταξιδεύει μέχρι τον Έβρο, όπου η κάμερα της «ΑΡΕΝΑΣ» καταγράφει την ενίσχυσή των μέτρων ασφαλείας στα σύνορα της χώρας.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής φτάνει στο Ανατολικό Αιγαίο και συναντά τους Εθνοφύλακες των νησιών και την κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο.

Ρηνιώ - Κίναρος

H «ΑΡΕΝΑ» αποκαλύπτει τις κινήσεις του τουρκικού λόμπι στην Αμερική, το οποίο δαπανά εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου, αποκαλύπτει τη σημερινή εικόνα της Αγίας Σοφίας.

Στο στούντιο της εκπομπής, η Μαρία Αναστασοπούλου με τον αναλυτή διεθνών θεμάτων του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνο Φίλη, και σημαντικούς καλεσμένους διατρέχουν το ιστορικό των κρίσεων μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, αλλά και των συναντήσεων Ερντογάν με την ελληνική πλευρά, ενώ στην εκπομπή παρεμβαίνουν και επιφανείς Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάθε Τετάρτη στις 24:00 ζωντανά, ερευνούν, καταγράφουν και αποκαλύπτουν την αθέατη πλευρά σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας, μέσα από μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες. Στην «ΑΡΕΝΑ», η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

#Arena

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Οι μισοί διοικητές της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας είναι νεκροί

Επέτειος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: “φρούριο” η Αθήνα ενόψει κινητοποιήσεων

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα - Δημογλίδου: Η 43χρονη κακοποιούνταν συστηματικά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο