LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2023 17:51

“Αρένα” - Ελληνοτουρκικά: η επίσκεψη Ερντογάν και το τουρκικό λόμπι στις ΗΠΑ

Ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα, η "Αρένα" με την Μαρία Αναστασοπούλου ταξιδεύει στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας και αποκαλύπτει τις κινήσεις του τουρκικού λόμπι στην Αμερική.

ΑΡΕΝΑ - ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΤ1

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, στις 24:00, η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, λίγες ώρες πριν από την επίσκεψη Ερντογάν, βάζουν στην «ΑΡΕΝΑ» τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ζωντανά στο στούντιο, αλλά και μέσα από ρεπορτάζ η εκπομπή σκιαγραφεί την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου και κορυφαίων υπουργών της γειτονικής χώρας λίγο πριν εκείνοι συναντήσουν τους Έλληνες ομολόγους τους.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ταξιδεύει μέχρι τον Έβρο, όπου η κάμερα της «ΑΡΕΝΑΣ» καταγράφει την ενίσχυσή των μέτρων ασφαλείας στα σύνορα της χώρας.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής φτάνει στο Ανατολικό Αιγαίο και συναντά τους Εθνοφύλακες των νησιών και την κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο.

Ρηνιώ - Κίναρος

H «ΑΡΕΝΑ» αποκαλύπτει τις κινήσεις του τουρκικού λόμπι στην Αμερική, το οποίο δαπανά εκατομμύρια δολάρια, ενώ η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου, αποκαλύπτει τη σημερινή εικόνα της Αγίας Σοφίας.

Στο στούντιο της εκπομπής, η Μαρία Αναστασοπούλου με τον αναλυτή διεθνών θεμάτων του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνο Φίλη, και σημαντικούς καλεσμένους διατρέχουν το ιστορικό των κρίσεων μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, αλλά και των συναντήσεων Ερντογάν με την ελληνική πλευρά, ενώ στην εκπομπή παρεμβαίνουν και επιφανείς Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Η Μαρία Αναστασοπούλου και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάθε Τετάρτη στις 24:00 ζωντανά, ερευνούν, καταγράφουν και αποκαλύπτουν την αθέατη πλευρά σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας, μέσα από μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες. Στην «ΑΡΕΝΑ», η συζήτηση ξεκινά, όχι μόνο με τους καλεσμένους, αλλά και με τους τηλεθεατές μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

#Arena

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Οι μισοί διοικητές της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας είναι νεκροί

Επέτειος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: “φρούριο” η Αθήνα ενόψει κινητοποιήσεων

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα - Δημογλίδου: Η 43χρονη κακοποιούνταν συστηματικά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο