LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2023 15:26

Λάνα Ντελ Ρέι: “Γι' αυτό ο Θεός δεν μου έδωσε ακόμα παιδιά...”

Τι αναφέρει για την μητρότητα η δημοφιλής τραγουδίστρια, Λάνα ντελ Ρέι.

AP - Λάνα ντελ Ρέι

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με την μητρότητα σε μία νέα της συνέντευξη στους Sunday Times σημειώνοντας ότι «υπάρχουν κι άλλα να εξερευνήσει» στη ζωή της.

«Γι' αυτό ο Θεός δεν μου έδωσε ακόμα παιδιά», δήλωσε. «Επειδή υπάρχουν περισσότερα να εξερευνήσω. Ξέρω ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Τους έχει κάψει, όπως τον Ίκαρο. Αλλά εγώ είμαι πρόθυμη να πάω εκεί».

Η διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι βλέπει τον εαυτό της τελικά να γίνεται μαμά, σημειώνοντας: «Το βλέπω να έρχεται για μένα. Θα το δούμε. Θα δούμε «τι θα λιώσει τα φτερά»».

Σημειώνεται ότι η σταρ κυκλοφόρησε την Παρασκευή (01.12) μία επανεκτέλεση του διάσημου τραγουδιού «Take Me Home, Country Roads» του Τζον Ντένβερ (John Denver) που κυκλοφόρησε το 1971 μετά την κυκλοφορία του 9ου στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd».

Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή - Προϋπολογισμός: Υπερψηφίστηκε με 158 “ναι”

Δένδιας: Η Ελλάδα δεν θα ανεχθεί μια τυχόν απόπειρα κατά της εθνικής μας κυριαρχίας

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Γνωστοί στην αστυνομία οι δράστες

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βούλα: Σεξουαλική επίθεση σε δυο γυναίκες12:35Γάζα: Το Ισραήλ απαγόρευσε τη πρόσβαση του ΟΗΕ στο σημείο διέλευσης της Ράφας12:22Κως: Τροχαίο με 4 νεκρά πρόβατα12:08Χαλκίδα: Χειροπέδες σε επιχειρηματία που χτύπησε τη σύζυγό του11:55 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)11:41Κυτταρομείωση: η χειρουργική λύση για τον καρκίνο στο περιτόναιο11:27Ηράκλειο: Απαγορεύτηκε α απόπλους καταμαράν με 783 επιβάτες11:13Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μονοκατοικία11:07Κίνα: Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο 10:53“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)10:40ΝΒΑ: Ο Γουεμπανιάμα κατέκτησε το βραβείο του “Ρούκι” της χρονιάς10:26Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)10:13Επιστροφή εκδρομέων: Η κίνηση σε εθνικές οδούς και λιμάνια09:59Νότια Αφρική: Κατάρρευση κτιρίου με νεκρούς και παγιδευμένους (εικόνες)09:46Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι αντισημιτικές επιθέσεις09:32Αχαΐα: Ανατίναξαν ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ στην Οβρυά09:19Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των μαθημάτων09:05Ισραήλ: Κατέλαβε την παλαιστινιακή πλευρά της συνοριακής διέλευσης στη Ράφα08:51Μπορέλ: Απαράδεκτη η εντολή εκκένωσης της Ράφας από το Ισραήλ08:38Λάρισα: Επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδερφό του κι έναν φίλο τους08:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο