LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2023 13:56 | Ανανέωση: 04 Δεκεμβρίου 2023 14:12

ΕΜΥ - Κακοκαιρία: Επιδείνωση με ισχυρές καταιγίδες και στην Αττική

Τι προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ώρες και ημέρες και ποιες περιοχές θα δουν τα πιο έντονα φαινόμενα.

Βροχές - βροχή

Έως τη Δευτέρα αργά το απόγευμα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, ενώ νέα πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη το βράδυ σύμφωνα με σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, και το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που είχε αρχικά εκδοθεί στις 2 Δεκεμβρίου:

Α. Πιο συγκεκριμένα, για τη Δευτέρα τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην ανατολική και νότια χώρα έως αργά το απόγευμα.

Θα επηρεαστούν κατά τόπους οι Σποράδες, η Εύβοια, η ανατολική Στερεά Ελλάδα, η ανατολική και νότια Πελοπόννησος και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Β. Νέα πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός και θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας από την Τρίτη το βράδυ και από τα δυτικά μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου.

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΜΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΜΥ

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Πατέρας Ελπίδας: Η απονομή του πτυχίου της είναι “τρεις φορές κηδεία” (βίντεο)

Τράπερ σε σπείρα που λήστευε ΑΤΜ με “χρυσά” κέρδη (βίντεο)

“Το Πρωινό” – Καϊλή: Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)Σήμερα 18:21 | Ειδήσεις

Τι είπαν στις κοινές τους δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)Σήμερα 20:19 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα. Τι ισχυρίστηκε η ίδια αλλά και ο πατέρας του παιδιού.

Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"Σήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Αμετανόητη δείχνει η νέα πρόεδρος Γκορτνάνα Σιλιάνοφσκα. Τι αναφέρει η νέα ανακοίνωση.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρουςΣήμερα 17:04 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο 36χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία Λυγγερίδη με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επικοινωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την Συμφωνία των Πρεσπών20:46Βραυρώνα - Νεκρό βρέφος: τι ισχυρίστηκαν οι γονείς του (βίντεο)20:33Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: η επιστολή της μητέρας της στον δράστη (βίντεο)20:19Καιρός: βροχές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη20:06Έφυγε από τη ζωή η Αγγελική Γρηγοριάδου19:53Σόιμπλε: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του19:40Κρήτη: Υπάλληλος των φυλακών προσπαθούσε να “περάσει” κινητά σε κρατούμενους19:26“The 2Night Show”: Eυθυμιάδης και Modern Cinderella στην παρέα της Δευτέρας19:12Τουρκία: Προσπάθησε να βγάλει από την χώρα εκατοντάδες σκορπιούς και αράχνες18:59“Παγιδευμένοι” - Sneak preview: Η ομολογία και η αγωνία για τον Σταύρο (εικόνες)18:45Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η μειονότητα στη Θράκη, η Μονή της Χώρας και η διαφωνία για τη Χαμάς (βίντεο)18:32Βραυρώνα: Το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό 18:19Ολλανδία: Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαναν κατάληψη σε πανεπιστήμια (βίντεο)18:05Ο βασιλιάς Κάρολος παρέδωσε στρατιωτικό του τίτλο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ17:53Μητσοτάκης - Ερντογάν: Οι κοινές δηλώσεις στην Άγκυρα (βίντεο)17:40Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο “Ρουμάνος” αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 17:26Γερμανία: “Εν δυνάμει εξτρεμιστικό” το κόμμα AfD με απόφαση δικαστηρίου17:12Σκόπια - Σιλιάνοφσκα: "Έχω το δικαίωμα να λέω Μακεδονία"16:59Λάρισα: Πήγε στην τράπεζα 40000 ευρώ που κλάπηκαν στην... Λιβύη16:45Χρέη – Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οφειλέτες16:32
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο