LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Νοεμβρίου 2023 10:48 | Ανανέωση: 30 Νοεμβρίου 2023 13:58

Europa League: ΑΕΚ - Μπράιτον με στόχο την πρόκριση

Καθοριστικής σημασίας είναι ο αγώνας της Ένωσης, ο τελευταίος της φάσης των ομίλων στην “Αγιά Σοφιά”. Οι απουσίες των δύο ομάδων.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΑΕΚ

Με στόχο τη νίκη που θα της διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία και τον Φεβρουάριο του 2024, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μπράιτον στην 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους στην "Αγιά Σοφιά" με την πρώτη τους διεθνή νίκη, καθώς δεν τα έχουν καταφέρει ούτε στους προκριματικούς του Αυγούστου με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Αντβέρπ, ούτε στις δύο αναμετρήσεις του ομίλου με Άγιαξ και Μαρσέιγ.

Τώρα, όμως, η ανάγκη για «τρίποντο» είναι επιτακτική, αφού σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η Ένωση ουσιαστικά αποχαιρετά το Europa League και θα πρέπει στην τελευταία αγωνιστική (14/12) να πάρει αποτέλεσμα από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ για να διασφαλίσει μια θέση στο Conference League και να αποφύγει την τελευταία θέση και τον άδοξο αποκλεισμό σε μία πορεία που ξεκίνησε ιδανικά!

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΑΕΚ

Ήταν 21 Σεπτεμβρίου όταν η «αρμάδα» του Ματίας Αλμέιδα περνούσε με νίκη 3-2 από το Μπράιτον, προκαλώντας «ηλεκτροσόκ» στους «Γλάρους», στο παρθενικό ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας τους.

Τώρα, όμως, η ομάδα του Ντε Τσέρμπι θα είναι πολύ πιο προετοιμασμένη και αποφασισμένη να «καθαρίσει» την πρόκριση.

Από πλευράς απουσιών, η ΑΕΚ θα στερηθεί τον πολύτιμο σε ένα τέτοιο ματς, Γενς Γιόνσον, ενώ έχει πλέον συνηθίσει να αγωνίζεται χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΑΕΚ

Αρκετές απουσίες έχει και η Μπράιτον, ωστόσο θα ενισχυθεί από τον πρώτο σκόρερ της, Έβαν Φέργκιουσον ο οποίος δεν είχε παίξει στο πρώτο ματς.

Διαιτητής: Σάντρο Σέρερ (Ελβετία)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Χατζισαφί, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε

ΜΠΡΑΪΤΟΝ (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Στιλ, Φέλτμαν, Ντανκ, Φαν Χεκ, Γκρος, Νταούντ, Μπαλεμπά, Αντινγκρά, Ζοάο Πέδρο, Μπουονανότε, Φέργκιουσον.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος - Ζώα στις φάτνες: Κτηνίατροι ζητούν εισαγγελική παρέμβαση

Ιερουσαλήμ: Επίθεση με πυροβόλο κοντά σε στάση λεωφορείου (εικόνες)

Ποινικός Κώδικας - Φλωρίδης: Αλλαγές για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των θυμάτων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΣήμερα 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Σήμερα 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Όπως λέει έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της και δηλώνει περήφανη που άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ασθενείς. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:04Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο