LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 29 Νοεμβρίου 2023 17:45

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε νέα επέμβαση υποβάλλεται ο Ιάσονας (βίντεο)

Τι δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για την πορεία της σχετικής ανακριτικής έρευνας.

Γεράσιμος - Ιάσων Γεωργιάδης - πρώτο βαγόνι - δυστύχημα - Τέμπη

Την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε εγχείρηση ο 21χρονος Γεράσιμος – Ιάσονας,  μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Λουκάς Αποστολίδης ο οποίος βρέθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών από τον εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Όπως μεταδίδει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Λάρισας larissanet.gr ο κ. Αποστολίδης τόνισε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της ειδικής πραγματογνωμοσύνης που διέταξε η αρμόδια ανακριτική καθώς θυμίζουμε εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση του 57ου θύματος.

Επίσης ανέφερε πως θα θέσει το θέμα της εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη δίκη η οποία όπως ανέφερε  δεν θα αργήσει να έρθει καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το στάδιο των καταθέσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Πηγή: Larissanet.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα παιδιού - Α21: πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις

“Έλενα Βενιζέλου”: Παύθηκε η Διοικήτρια - “Ξεπάγιασαν” νεογνά, λεχώνες και καρκινοπαθείς

Ισραήλ-Χαμάς: Εξετάζουν νέα, μονιμότερη φάση της ανακωχής

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Ο βουλευτής της ΝΔ, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για το περιστατικό, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο.

Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτέςΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για το βίντεο με “πρωταγωνιστή” τον Λευτέρη Αυγενάκη, που έχει προκαλέσει σάλο.

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: “Ο Παναγιώτης Στάθης είχε μπλέξει με πράγματα που τα... φοβάσαι” (βίντεο)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, για τις υψηλές αμοιβές του Παναγιώτη Στάθη, αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, όπου ίσως κρύβεται η άκρη του νήματος στην εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του.

ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματοςΣήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι στιγμής είναι η έκτη υποψήφια για την ηγεσία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ανήλικο για τον βιασμό 9χρονου11:53Κωνσταντινούπολη: Τούρκος απειλεί με μαχαίρι Άραβες επιχειρηματίες (βίντεο)11:42Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις11:30Στεφανίδη: Το ξέσπασμα της και το παράπονο για “ασέβεια”11:19Κυπριακό - ΟΗΕ: Είμαστε μακριά από μια συμβιβαστική λύση11:07ΟΣΕ: Δεν υπάρχουν κενά ασφαλείας στα τρένα10:56The Ellinikon: Πυρετώδεις εργασίες για την μεγαλύτερη ανάπλαση στην Ευρώπη (βίντεο)10:44ΑΠΘ: Φοιτητής καταγγέλλει κλοπή εργαλείων αξίας χιλιάδων ευρώ από εργαστήριο10:33ΝΒΑ: Ο Τζέισον Τέιτουμ υπογράφει το πιο ακριβό συμβόλαιο της Ιστορίας του αθλήματος10:19Ξάνθη: Φωτιά σε σπίτι ηθοποιού (βίντεο)10:06Αυγενάκης: Διαγραφή από την ΝΔ ζητά η αντιπολίτευση09:52Αιτωλοακαρνανία: Συνέδριο για τον Προσκυνηματικό και Εναλλακτικό τουρισμό09:39Εορτολόγιο - 3 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα09:25Αυγενάκης: Ζητώ δημόσια συγνώμη - Δεν χειροδίκησα, δεν απείλησα κανέναν (βίντεο)09:12ΠΑΣΟΚ: Η Νάντια Γιαννακοπούλου ανακοίνωσε υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος09:00Αυγενάκης: Δεν χτύπησα κανέναν, υπήρξε μόνο λεκτική ένταση 08:47Γιώργος Σγουράκης: Έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος δημιουργός 08:34Μαρινάκης: Ο Αυγενάκης οφείλει μια συγγνώμη - Λογικές “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” δεν γίνονται αποδεκτές08:22Φωτιά - Θάσος: Δύο μέτωπα πυρκαγιάς από κεραυνούς (βίντεο)08:09Κακοκαιρία – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι07:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο