LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2023 21:46

Κασσελάκης: Η Κυβέρνηση τιμωρεί τους ελεύθερους επαγγελματίες

Τι είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση απονομής βραβείων του ΕΕΑ. Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ - ΒΡΑΒΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για χρηματοδοτικά ταμεία για τους μικρομεσαίους όταν το Ταμείο Ανάκαμψης προορίζεται για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, τόνισε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα της εκδήλωσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για την απονομή των βραβείων «Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ - ΒΡΑΒΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν να τιμωρούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες και πρόσθεσε και την ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό «γιατί, όπως είπε, όταν επιχειρείς δεν είναι σίγουρη η επιτυχία όποτε δεν μπορεί το να επιχειρείν να μπερδεύεται με το επιτυχείν».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ - ΒΡΑΒΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ - ΒΡΑΒΕΙΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, George Tsunis, συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την ενέργεια. Υπογράμμισε ότι οι στρατηγικές - αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να αναπτύσσονται σε αμοιβαία επωφελή βάση, με απτή στήριξη των θέσεων της Ελλάδας, οι οποίες βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, καθώς και της άμυνάς της».

Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθούν οι προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειρήνη στη βάση του διεθνούς δικαίου, καθώς και για άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Ελληνοκύπριος φοιτητής “εξαφανίστηκε” επειδή… τον συνέλαβαν (εικόνες)

Γλυπτά του Παρθενώνα: Οργή Μητσοτάκη – Ο Σούνακ ακύρωσε την συνάντηση τους

Ναυάγιο - Λέσβος: “Μαύρο” το Raptor που έγινε “υγρός τάφος” για το πλήρωμα του (βίντεο)



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Υπόθεση Καλλιάνου – Δικηγόροι γιατρού: Ποτέ δεν έλαβε “φακελάκι”, θα υποβάλει μήνυσηΣήμερα 11:12 | Ειδήσεις

Τι ανέφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι του αγγειοχειρουργού για την υπόθεση του θανόντος πατέρα του βουλευτή, σε δημόσια απάντησή τους.

Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»Σήμερα 15:26 | Ειδήσεις

 Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε άνετα της Αμερικανίδας, Σλόαν Στέφενς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03ΗΠΑ - εκλογές: Ο Μπάιντεν λέει “ναι” σε ντιμπέιτ με τον Τράμπ13:49Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)13:35Επίσκεψη Ερντογάν στην Ουάσινγκτον: Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν την αναβολή13:21Ιωάννινα: Ποινή φυλάκισης σε πρώην εισαγγελέα13:07Νίσυρος: Παραδόθηκε ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανηλίκους12:53“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας12:39Θεσσαλονίκη: πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο γιατί έμπαινε σε στάνη12:26Βελόπουλος: Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί12:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο