LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2023 10:06

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Το Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες και η συνάντηση με τον τράπερ Snik (βίντεο)

Την ίδια στιγμή, οι προβολείς είναι στραμμένοι στις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται με μπαράζ αποχωρήσεων

Το Πρωινό - Κασσελάκης

Στις Σπέτσες βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Την ίδια στιγμή, οι προβολείς είναι στραμμένοι στις επόμενες κινήσεις του, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται με μπαράζ αποχωρήσεων. Χθες, την πόρτα της εξόδου από το κόμμα άνοιξαν από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας, ο γραμματέας και 37 μέλη σε σύνολο 51 μελών, εξαπολύοντας πυρά εναντίον του κ. Κασσελάκη, ενώ νωρίτερα το Σάββατο (25.11.23) αποχώρησε και η Νεολαία του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου.

«Η αλλαγή ηγεσίας και η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη δεν δείχνει ωστόσο να μπορεί να αντιστρέψει την πορεία διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντιθέτως, η στρατηγική και μια σειρά ενεργειών του νέου προέδρου και της ηγετικής ομάδας δείχνουν να επιταχύνουν αυτή τη συνθήκη», τόνιζαν μεταξύ άλλων τα μέλη του που παραιτήθηκαν από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας.

Είχε προηγηθεί και η αποχώρηση 50 πανεπιστημιακοί από τη Θεσσαλονίκη, «καρφώνοντας» τον πρόεδρο του κόμματος για «διχασμό» και «ακροδεξιά τακτική».

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο αποχώρησαν ο γραμματέας και άλλα 31 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και 50 μέλη της Οργάνωσης Μελών Πανεπιστημιακών ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Στα σκαριά» η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα

Την ίδια στιγμή, οι τόνοι μεταξύ νεοπροεδρικών δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη και των 11 ανεξάρτητων βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανεβαίνουν με φόντο τις αποχωρήσεις.

Το στρατηγείο της ομάδας Αχτσιόλγου και της «Ομπρέλας» του Ευκλείδη Τσακαλώτου συνεχίζουν πυρετωδώς τις διεργασίες για τη διαμόρφωση της νέας ΚΟ και το όνομα αυτής, ενώ επικεφαλής αναμένεται να αναλάβει ο Αλέξης Χαρίτσης.

Τα δύο στρατόπεδα ανταλλάσσουν πυρά πριν ακόμα βρεθούν στη Βουλή, σε ξεχωριστές κοινοβουλευτικές ομάδες. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η συγκρότηση της νέας ΚΟ με ορόσημο τη συζήτηση του προϋπολογισμού στην ολομέλεια, ενώ ο νέος φορέας σε δεύτερο χρόνο θα επικεντρωθεί στην αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε και στην Κηφισιά και μίλησε με πολίτες και κυρίως νέους στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Μάλιστα, είχε μία τυχαία συνάντηση και με τον τράπερ Snik με τον οποίο είχαν έναν "απολαυστικό" διάλογο, καθώς φάνηκε πως κανένας από τους δύο δεν γνώριζε τον άλλον.

Ολόκληρη η συνομιλία μεταξύ Κασσελάκη και Snik:

Ειδήσεις σήμερα:

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε πληρώνονται

Εορτολόγιο 27 Νοεμβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Καιρός: τοπικές βροχές και άνεμοι τη Δευτέρα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00Θεσσαλονίκη: Δολώματα πωλούνται 24/7 σε… αυτόματο πωλητή (εικόνες)09:47Πιρς Μπρόσναν: Επιστρέφει ως κατάσκοπος σε θρίλερ09:33Βόλος: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μητροπολιτικό Ναό (εικόνες)09:20Τιμολόγια ρεύματος: Σταθεροποίηση των τιμών αναμένεται τον Μάιο09:06Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Λαδάδικα (βίντεο)08:53Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων08:39Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο