LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 26 Νοεμβρίου 2023 17:00

Λευτέρης Πανταζής: Έπεσε θυμα κλοπής στο αεροδρόμιο

Πώς περιέγραψε τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία ο τραγουδιστής

Λευτέρης Πανταζής

Θύμα κλοπής στο αεροδρόμιο έπεσε χθες ο τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής, επισήμανε ότι για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες έχει πέσει θύμα κλοπής στο αεροδρόμιο. Αυτή, τη φορά μάλιστα, του πήραν ένα τσαντάκι.

«Ταξιδεύω κάθε Πέμπτη με μία γνωστή εταιρεία, γιατί τραγουδάω στη Θεσσαλονίκη, και είναι η δεύτερη κρούση. Η πρώτη κρούση έγινε πριν από 3 μήνες, όταν έχασα ένα μικρό πορτοφόλι με κάρτες μέσα, αλλά ήταν ληγμένες» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

΅«Εγώ δίνω τον σάκο μου στις αποσκευές, γιατί έχω μέσα σπρέι και τα λοιπά. Έχω ένα κοστούμι μαζί μου και μία τσάντα. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, την τσάντα τη δίνω κλειδωμένη στις αποσκευές», εξήγησε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως «επειδή είναι η δεύτερη κρούση, θεώρησα λογικό να στείλω mail στην εταιρεία. Είχα ένα τσαντάκι Prada μαύρο, ένα μικρό νεσεσέρ, που έχω πράγματα μέσα, το οποίο το άδειασε μέσα στην τσάντα μου και πήρε μόνο το τσαντάκι.

»Πήγα στο ξενοδοχείο, πήγα στο δωμάτιο, άνοιξα την τσάντα και έλειπε το νεσεσέρ. Έκανα εκεί την καταγγελία, γιατί το βράδυ δούλευα και δεν προλάβαινα να πάω στο αεροδρόμιο. Μου απάντησαν αμέσως, ότι σε 10 μέρες περίπου θα έχουμε απάντηση του τι έχει συμβεί» σημείωσε μιλώντσε στον ΣΚΑΙ

«Είναι πολύ περίεργο, γιατί μου άδειασε όλα τα πράγματα και πήρε μόνο το τσαντάκι. Δεν έχω κινηθεί νομικά ακόμα, θέλω πρώτα να ακούσω τι απάντηση έχει να μου δώσει η εταιρεία και μετά θα δω τι θα κάνω», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιόπουλος για νέα ΚΟ: Πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τις θέσεις μας

Ακρίβεια - Σκρέκας: Τα πρόστιμα αποδίδουν και “ρίχνουν” τις τιμές (βίντεο)

“Εξοικονομώ”: Νέα προγράμματα με ενισχυμένα κονδύλια

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο