LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2023 13:50

“Το Πρωινό” - Νίκος Ψαρράς: Οι εξελίξεις στη “Μάγισσα” και ο Κιμούλης (βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο "Πρωινό" και μίλησε για την πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και για την περίοδο του ελληνικού #metoo και τον Γιώργο Κιμούλη.

Νίκος Ψαρράς

Ο Νίκος Ψαρράς, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της υπερπαραγωγής του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» την Πέμπτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τον Γιώργο Κιμούλη και την Ζέτα Δούκα, η οποία έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό. Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Δημοσίως δεν έχω πει ποτέ τίποτα, ειπώθηκαν εκεί που έπρεπε. Περιμένουμε την απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια. Όταν είσαι παρών σε ένα συμβάν πρέπει να πεις την αλήθεια όταν θα κληθείς, ειδικά αυτό αν ακολουθήσει τη δικαστική οδό».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ψαρράς εξήγησε τι είχε συμβεί τότε: «Ήμασταν ένας θίασος 4 ηθοποιών. Μπροστά ήμασταν και οι τέσσερις για να αποφασίσουμε αν θα παίξουμε ή όχι γιατί πριν από λίγες μέρες είχε σκοτωθεί ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, το Σύνταγμα ήταν εμπόλεμη ζώνη και είχαμε 20 θεατές. Με αφορμή αυτό έγινε η κουβέντα».

«Έχουν ειπωθεί πράγματα και από την άλλη πλευρά, τα οποία είναι εντελώς άκυρα και με στεναχωρούν πολύ. Με την Ζέτα Δούκαι και την Δώρα Χρυσικού ούτε παρεάκι είμαστε, ούτε ήμασταν. Ξαναβρεθήκαμε μετά από 10 χρόνια με αφορμή αυτό το συμβάν. Ούτε συνωμοτήσαμε για να καταστρέψουμε την καριέρα ενός ανθρώπου, προς Θεού», ξεκαθάρισε ο Νίκος Ψαρράς και σημείωσε:

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας πολύ ωραίος ηθοποιός, χρήσιμος για το ελληνικό θέατρο και συνεχίζει και παίζει. Σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, ποτέ δεν σταμάτησε να παίζει, λόγω του metoo υπήρχε η παύση, μέσα στο metoo έκανε και μια ταινία και καλά κάνει και να έχει επιτυχία. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι εμείς καλεστήκαμε να πούμε τι συνέβη και αυτό έγινε. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «όλοι θα βρουν τον δρόμο τους. Η νέα προεδρία εέφερε έναν άλλον αέρα, άλλωστε την προηγούμενη κατάσταση ο κόσμος την καταψήφισε στις εκλογές

Ο Νίκος Ψαρράς έδωσε και ορισμένα spoiler για την πολύ επιτυχημένη σειρά και μίλησε για όλες τις εξελίξεις στο ρόλο του

Ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Ψαρρά:

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Δεξαμενή φορτηγού έπεσε σε αυτοκίνητο που το ακολουθούσε

Απολογία Πισπιρίγκου: Η περιγραφή της για το επεισόδιο που άφησε την Τζωρτζίνα τετραπληγική (βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε και ο Παπαδημούλης



Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοιΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορούμενων για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση που χρεώνεται τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)Σήμερα 17:43 | Ειδήσεις

Πως δρούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Τι κατέσχεσαν οι αστυνομικές αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20Κιλκίς: Έκρυβαν στα μπουφάν πλαστά έγγραφα (εικόνες)16:08Γάζα: Πέθανε το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του15:54Μαδρίτη - Σάκκαρη: Με “κεκτημένη ταχύτητα”, προκρίθηκε στις «16»15:40Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέφυγαν με μεγάλη λεία15:27Ο Σπανούλης καλύτερος προπονητής του BCL15:13Παίδων “Αγία Σοφία”: Θαλασσαιμικά παιδιά διαμαρτύρονται μαζί με τους γονείς τους14:59Χερσόνησος: Θανατηφόρα σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο (εικόνες)14:45Θεσσαλονικη: Αυτοκίνητο κατέληξε μέσα στην είσοδο του Ιπποκράτειου (εικόνες)14:31Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα του Madrid Open14:17Πάτρα – Μαθητές “βαποράκια”: Αφού δεν πούλησες ουσίες, θα μου δώσεις το χαρτζιλίκι σου14:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο