LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2023 10:26 | Ανανέωση: 23 Νοεμβρίου 2023 10:29

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν η Έφη Αχτσιόγλου και η ομάδα της

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου και άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιοι είναι. Το κείμενό τους.

Αλέξης Χαρίτσης - Νάσος Ηλιόπουλος

Η Έφη Αχτσιόγλου και 8 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτητοποιήθηκαν, όπως ανακοίνωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή μιλάμε για 11 ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει, οπότε ναι, είμαστε 11», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος εκτός κάμερας εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής και συμπλήρωσε πως, «δεν είναι εύκολη απόφαση για εμάς αυτό το πράγμα. Είναι η μόνη απόφαση με την οποία αισθανόμαστε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεγήκαμε και το οποίο λέγαμε αυτά τα χρόνια. Για εμάς από εδώ και πέρα είναι η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Ο Αλέξης Χαρίτσης, από πλευράς του, δεν απάντησε στο αν και ποιος θα είναι επικεφαλής της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας και ζήτησε «λίγες ημέρες υπομονή» τονίζοντας πως «όλα θα γίνουν εν καιρώ».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν ανεξαρτητοποιηθεί ακόμη δύο βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Πέτη Πέρκα.

Όπως ανακοινώθηκε αποχωρούν από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου και οι βουλευτές:

  • Αναγνωστόπουλου Σία
  • Αχτσιόγλου Έφη
  • Ζειμπεκ Χουσεΐν
  • Ηλιόπουλος Νάσος
  • Τζανακόπουλος Δημήτρης
  • Τζούφη Μερόπη
  • Φερχάτ Οζγκιουρ
  • Φωτίου Θεανώ
  • Χαρίτσης Αλέξης

Η δήλωση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις σήμερα:

Απελευθέρωση ομήρων: Τι συμφώνησαν Ισραήλ - Χαμάς

Αναγνωστόπουλος: Οι προσφορές 1+1 είναι δώρο για την επιχείρηση, όχι για τον καταναλωτή

Μπακς: Ήττα για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο