LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2023 13:17

Κακοκαιρία: Πού θα βρέξει την Τετάρτη

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού επικαιροποιήθηκε. Πού αναμένονται τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

AP - Καιρός - βροχή - βροχές - καταιγίδα - αέρας

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 21/11 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα:

α. Για σήμερα προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς και από το μεσημέρι στα ανατολικά και στα νότια τμήματα της Θράκης.

β. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη (23/11) και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Κάρολος: Η γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες σε επίσημη εμφάνιση (εικόνες)

Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Αφήσατε τη χώρα αθωράκιστη στην κλιματική αλλαγή

Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη ΡάμαΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

Σαφείς προειδοποιήσεις προς τα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τον Ερντογάν και την Μονή της Χώρας. Τι τονίζει για τον Ράμα. Τι απαντά για την ακρίβεια.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας το πετάει στα σκουπίδια (βίντεο - ντοκουμέντο)Σήμερα 11:40 | Ειδήσεις

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη χωματερή, να το πετά στα σκουπίδια.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Αγία Πετρούπολη - Πτώση λεωφορείου σε ποτάμι: αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Εικόνες από το εσωτερικό του λεωφορείου με τις στιγμές πριν την φονική πτώση κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Το παιδί μου “σαπίζει” στον τάφο και αυτός το “παίζει” τρελός13:04“Χειρόγραφα” του Ιησού: Η απάντηση Γεωργιάδη στον Κασσελάκη12:50Μαρκόπουλο - Ναρκωτικά: Η μεγάλη φυτεία, το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο και οι... τυχεροί λαχνοί (εικόνες)12:37Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Ρεκόρ εγγραφών στην πλατφόρμα12:23ΔΥΠΑ - ΕΦΚΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου12:10Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας το πετάει στα σκουπίδια (βίντεο - ντοκουμέντο)11:57Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Κλήρωση και εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών11:43Μητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη Ράμα11:30Φορολογικές δηλώσεις: Πόσος είναι ο επιπλέον φόρος στα χρεωστικά εκκαθαριστικά11:16Άλιμος: Τα θρυλικά αυτοκίνητα... “επιστρέφουν” 11:07Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίες10:53Αγία Πετρούπολη - Πτώση λεωφορείου σε ποτάμι: αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων (βίντεο)10:40Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου10:26Κατασκοπεία: Καταδίκη για τον Γραμματέα του τουρκικού προξενείου και τον μάγειρα10:13Μονή της Χώρας: το διάβημα της Ελλάδας και η πρώτη προσευχή10:004 μύθοι για το Bonus Malus και η αλήθεια09:56Γεωμαγνητική καταιγίδα: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σπάνιο φαινόμενο (εικόνες)09:42Στράτος Διονυσίου: ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού που “σίγησε” σαν σήμερα09:29Συντάξεις Ιουνίου: Πότε καταβάλλονται στους δικαιούχους09:16Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα - Ομολογία πατέρα: ήταν λάθος αλλά φοβήθηκα... 09:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο