LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2023 10:46

Θεσσαλονίκη – Ινστιτούτο αισθητικής: Διαμαρτυρήθηκε για τη χρέωση και λήστεψε το ταμείο

Ο δράστης πήγε στο ινστιτούτο με έναν λογαριασμό 56χρονης στα χέρια και ζήτησε τα λεφτά του πίσω. Η υπάλληλος αρνήθηκε και…

ινστιτούτο αισθητικής

Μία περίεργη ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε κέντρο αισθητικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 36χρονος από την Αλβανία μπήκε στο ινστιτούτο αισθητικής, έχοντας στο χέρι του μία απόδειξη παροχής υπηρεσιών, ύψους 600 ευρώ από το εν λόγω κατάστημα, με στοιχεία 56χρονης γυναίκας.

Ο 36χρονος ζήτησε να του επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν από τη γυναίκα. Όταν η υπάλληλος του ινστιτούτου αρνήθηκε, την έσπρωξε και έκλεψε από το ταμείο ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ μετρητά.

Χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 56χρονη και τη συνέλαβαν, ενώ αργότερα το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη και ο 36χρονος ληστής, παραδίδοντας και το κουτί με το χρηματικό ποσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Στη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε ληστεία σε εταιρεία στο κέντρο της πόλης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, υπάλληλος της εταιρείας κατήγγειλε στην ανωτέρω Υπηρεσία ότι απογευματινές ώρες της 20-11-2023, άνδρας εισήλθε στην εταιρεία και κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία 56χρονης ημεδαπής, απαίτησε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, την απώθησε και αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου μεταλλικό κουτί που περιείχε χρηματικό ποσό άνω των 2.000 ευρώ.

Μεσημβρινές ώρες χθες (21-11-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως εντόπισαν την 56χρονη, η οποία συνελήφθη ως ηθική αυτουργός της ληστείας, ενώ βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, ως δράστης της ληστείας, ο οποίος και παρέδωσε το αφαιρεθέν μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλιάς Κάρολος: Η γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες σε επίσημη εμφάνιση (εικόνες)

“The 2Night Show” – Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία του με τα “ιερά τέρατα” της μουσικής

Ισραήλ – Χαμάς: Συμφωνία για ολιγοήμερη εκεχειρία και απελευθέρωση ομήρων


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο