LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 21 Νοεμβρίου 2023 08:44

“The 2Night Show” – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Δεν μπορώ να σκηνοθετήσω τον εαυτό μου

Για την καλλιτεχνική του πορεία, την προσωπικότητά του και τις «Ψυχοκόρες» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν στο «The 2Night Show» της Δευτέρας ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και τη συμμετοχή του στη μεγάλη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες».

Μιλώντας για την εξωτερική του εμφάνιση και τη σημασία στην πορεία του, είπε πως, «Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου στο σχολείο, στη συνείδησή μου οι άλλοι ήταν πιο ωραίοι από μένα. Λεφτά στην ομορφιά δεν ποντάρισα ποτέ. Δεν ασχολιόμουν ποτέ αν ήμουν καλός ή κακός στην υποκριτική, ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία μου να γίνω ηθοποιός. Δυσκολεύομαι να βλέπω τις δουλειές μου, δεν περνάω καλά. Νομίζω ότι στις Ψυχοκόρες τώρα είμαι αρκετά ισορροπημένος. Νομίζω ότι είμαι εντάξει».

Και συμπλήρωσε ότι, «υπάρχει μια αίσθηση ντροπής μέσα μου από τότε που ήμουν παιδί. Αυτή η ντροπή μεταφράζεται σε ανασφάλεια και καλυμμένο ναρκισσισμό.

Από τα 40 και μετά το ταλέντο είναι αδιάφορο, σημασία έχει περισσότερο η προσωπικότητα. Αν είναι χυδαίο το άτομο, η εικόνα θαμπώνει. Σε μας που είμαστε ‘αέρας κοπανιστό’, σημασία έχει η προσωπικότητα. Σημασία έχει ποιος είσαι».

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Για τα παιδικά του όνειρα σημείωσε ότι, «ήταν όνειρό μου να γίνω σεφ. Αν μπορώ να έχω χρόνο μαγειρεύω. Έχει να κάνει με την απόκρουση που είχα για το σχολείο. Η δημιουργικότητα και η ‘χειροτεχνία’ υπήρχε. Δεν ήμουν κακός μαθητής, αλλά δεν μου άρεσε το σχολείο.

Μου άρεσε η ποίηση, αγαπημένος μου είναι σίγουρα ο Λειβαδίτης. Αυτό ήταν η εκκίνηση για μένα. Με έβαζαν να απαγγέλω στις γιορτές του σχολείου. Πήγαινα για να χάνω μάθημα. Δεν έχω αποπειραθεί να γράψω ποτέ ποίημα, μόνο ένα παραμύθι».

Για τη δουλειά στο εξωτερικό και τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, ανέφερε: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ να πάω στο εξωτερικό για δουλειά. Η έννοια της γλώσσας είναι ο μεγαλύτερος λόγος που μένω σε αυτή τη δουλειά. Μπήκα στη σχολή και όταν τελείωσα το πρώτο έτος έπαιξα στην Επίδαυρο».

«Ο αδερφός μου είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, ο πατέρας μου μαθηματικός, εγώ φαινόταν που πήγαινε το πράγμα», συμπλήρωσε για την οικογένειά του.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, όμως, έχει πορεία και στη σκηνοθεσία, για την οποία είπε ότι, δεν αναιρεί την ανάγκη του για υποκριτική.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

«Με εκτονώνει η σκηνή την έχω ανάγκη. Δεν θα άντεχα να μην παίζω για πολύ. Οι σπουδές στη σκηνοθεσία μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Πάρα πολλοί ηθοποιοί περνούσαν εμπειρικά στη σκηνοθεσία στο θέατρο.

Υπήρχαν οι σπουδές σκηνοθεσίας στον κινηματογράφο που είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Εκτός από κάποιους που έκαναν σπουδές στο εξωτερικό. Εγώ σκηνοθετώ όντας ηθοποιός, εξυπηρετώ την ανάγκη μου να βρω τον τρόπο να πω μια ιστορία. Δεν μπορώ όμως να σκηνοθετήσω τον εαυτό μου. Θέλω να με σκηνοθετούν σαν ηθοποιό».

Τέλος, κάνοντας ένα σχόλιο για τις «Ψυχοκόρες» τις χαρακτήρισε «προσεγμένη δουλειά» και είπε πως ήταν «ευτυχία» η συνεργασία του με τη Γιουλίκα Σκαφιδά και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, ενώ έδωσε έμφαση και στην αντιφατικότητα των χαρακτήρων των ρόλων.

 

Ειδήσεις σήμερα: 

Ταξί: Νέα απεργία από το ΣΑΤΑ

21 Νοεμβρίου: Τα Εισόδια της Θεοτόκου

Πεύκη: Εμπρησμός σε εστιατόριο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για την απόπειρα δωροδοκίας ΑρεοπαγίτηΣήμερα 17:56 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σε βαθμό κακουργήματος ύστερα από την εν λόγω καταγγελία.

Μητσοτάκης από ΟΗΕ: Δεσμεύομαι ότι η Ελλάδα θα παραμείνει φύλακας της ελεύθερης ναυσιπλοΐας Σήμερα 18:34 | Ειδήσεις

Στο επίκεντρο της παρέμβασης του Πρωθυπουργού βρέθηκαν οι ασύμμετρες απειλές, όπως το λαθρεμπόριο, η τρομοκρατία, η πειρατεία, οι υβριδικές επιθέσεις, αλλά και η κλιματική αλλαγή.

Κωνσταντίνος Φλώρος: Δεν φτάνει η “χημεία” Τραμπ – Πούτιν (βίντεο)Σήμερα 19:37 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με τις συνομιλίες για ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. 

ΟΗΕ:14.000 μωρά θα πεθάνουν στη Γάζα σε 48 ώρες, αν δεν φτάσει βοήθειαΣήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Στο μεταξύ ο Γενς Λέρκε, εκπρόσωπος του Γραφείου Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (Ocha), δήλωσε ότι ο οργανισμός έλαβε άδεια από το Ισραήλ για την είσοδο σήμερα στη Γάζα ακόμη περίπου 100 φορτηγών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη21:21Κωνσταντίνος Φλώρος: Δεν φτάνει η “χημεία” Τραμπ – Πούτιν (βίντεο)21:07ΕΕ : Οι Βρυξέλλες συμφώνησαν να άρουν τις οικονομικές κυρώσεις κατά Συρίας 20:54Missing alert για την εξαφάνιση ανηλίκου20:40Μάτι: Αποσύρονται οι εφέσεις των ΟΤΑ έπειτα από παρέμβαση του Κυριάκου Πιερρακάκη 20:27Νεπάλ - Ιμαλάια: Νεκροί ορειβάτες στην τέταρτη υψηλότερη κορυφή του κόσμου20:13Θεσσαλονίκη: 57χρονη χάρισε ζωή με τον θάνατό της20:00Σε σοβαρή κατάσταση με μηνιγγοεγκεφαλίτιδα ο μαθητής του 6ου ΕΠΑΛ Αθήνας19:46Euroleague - Final 4: Οι τέσσερις προπονητές19:30Ρούμπιο: Η Συρία απέχει εβδομάδες από έναν εμφύλιο επικών διαστάσεων19:14Nέο κύμα μεταφοράς αφρικανικής σκόνης - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν18:57Μητσοτάκης από ΟΗΕ: Δεσμεύομαι ότι η Ελλάδα θα παραμείνει φύλακας της ελεύθερης ναυσιπλοΐας 18:40Κλιματική αλλαγή: Ασυνήθιστο κύμα ζέστης πλήττει την Κεντρική Ασία18:26Συλλήψεις για διακίνηση κάνναβης μέσω ταχυδρομείου18:13Κρήτη: Συνελήφθη μεθυσμένη τουρίστρια - Αναστάτωσε αεροπλάνο17:59ΟΗΕ:14.000 μωρά θα πεθάνουν στη Γάζα σε 48 ώρες, αν δεν φτάσει βοήθεια17:46Κρήτη - Ανώγεια: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον “βιασμό” 32χρονης17:33Φωτιά στα Μέθανα: Διακοπή ρεύματος στην Αίγινα17:19Η αυθεντική εμπειρία της Formula 1 στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Γίνε πιλότος σε αγωνιστικό μονοθέσιο και νιώσε την αδρεναλίνη κάθε πίστας17:06Europa League: Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη στον ΑΝΤ116:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο