LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Νοεμβρίου 2023 11:58 | Ανανέωση: 20 Νοεμβρίου 2023 12:20

Άγριο “πιστολίδι” σε μπαρ στην Αίγινα

Οι συνθήκες του περιστατικού στο νυχτερινό κέντρο και η επιμονή του "νταή" να επιστρέψει για να εκφοβίσει το προσωπικό.

Καραμπίνα

Τρόμος επικράτησε τα ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα σε νυχτερινό κέντρο στο νησί της Αίγινας, όταν νεαρός εισέβαλε στο μαγαζί με καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα.

Όπως μεταδίδει ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Σπύρος Λεβιδιώτης, μεταξύ 3 και 4 τα μεσάνυχτα ομάδα τριών νεαρών φέρονται να διαπληκτίστηκαν με άλλη παρέα θαμώνων του μαγαζιού αλλά και με το προσωπικό του, το οποίο είχε παρέμβει για να καταστείλει τη διένεξη και να τους διαλύσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι τρεις άνδρες εκδιώχθηκαν από το κατάστημα, ένας όμως από αυτούς πήγε στο σπίτι του, πήρε καραμπίνα και επέστρεψε με απειλητικές διαθέσεις. Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν οι μάρτυρες, στόχευσε προς εκφοβισμό δύο φορές κατά μελών του προσωπικού, ευτυχώς όμως και τις δύο φορές στη συνέχεια έστρεψε το όπλο ψηλά και πυροβόλησε στον αέρα. Μετά από τη “δράση” του, εγκατέλειψε το χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού συνέλαβαν το νεαρό και διαπίστωσαν ότι νόμιμος δικαιούχος του όπλου ήταν ο πατέρας του. Έτσι στη συνέχεια προέβησαν σε σύλληψη και του πατέρα, με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης όπλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία: Με αντικλεπτικό και αλυσίδα το ελαιόλαδο στα σούπερ μάρκετ

Καλιφόρνια: Σκότωσε 27χρονη με πυροσβεστήρα και πέταξε το πτώμα της (εικόνες)

Εορτολόγιο 20 Νοεμβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων 12:04ΟΟΣΑ: Ανθεκτική παραμένει η ελληνική οικονομία 11:49Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής11:3610201 - ΕΛΑΣ: Σε λειτουργία η γραμμή για την προστασία ανηλίκων11:23Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά του11:09Ρέθυμνο: Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν όπλα, σφαίρες, ναρκωτικά και…. χιλιάδες κροτίδες (εικόνες)10:56Ιωάννινα: Ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από καβγά10:42Τροχαίο στον ΒΟΑΚ με νεκρή συνεπιβάτη μοτοσικλέτας (εικόνες)10:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο