LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 20 Νοεμβρίου 2023 11:14

Σιέρα Λεόνε: Οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τον Σαλάχ (βίντεο)

Τρόμος προκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο όταν οι φίλαθλοι άρχισαν να τρέχουν ενάντια στο διάσημο ποδοσφαιριστή με όχι ιδιαίτερα φιλικές προθέσεις.

Μοχαμεντ Σαλάχ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Κυριακή λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Σιέρα Λεόνε–Αίγυπτος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της Αφρικανικής Ζώνης.

Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 με δύο γκολ του Τρεζεγκέ (μετά από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ), ωστόσο στο 89' ο αγώνας διακόπηκε μετά από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι προσπάθησαν να φτάσουν στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θέλουν να τον αγκαλιάσουν, όπως φαίνεται και στη φωτό με τον οπαδό που φορά φανέλα της Λίβερπουλ και πέφτει στα πόδια του, καθώς ο Αιγύπτιος είναι ίνδαλμα σε όλες τις αφρικανικές χώρες.

Ωστόσο ορισμένοι από τους εισβολείς έδειχναν να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την ήττα της ομάδας τους και η διάθεση τους μόνο φιλική δεν ήταν, με αποτέλεσμα να υπάρξει η παρέμβαση των σεκιούριτι, αλλά και των συμπαικτών του Σαλάχ που απέτρεψαν τα χειρότερα!

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ο αγώνας ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Σαλάχ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από στρατιώτες και αστυνομικούς προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Η ομάδα Αχτσιόγλου “ανοίγει την πόρτα” της εξόδου

Αργεντινή: Ο Χαβιέρ Μιλέι είναι ο νέος Πρόεδρος

Εορτολόγιο 20 Νοεμβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Απόλυτα ικανοποιημένος από την περιοδεία στο Αιγαίο20:54BCL: Το Περιστέρι έπεσε…μαχόμενο στον μικρό τελικό20:41Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα στοιχίσει το κατσικάκι20:28Αρθρογράφος Χουριέτ: Κοίτα το Κας και κοίτα και το Καστελλόριζο!20:14Μελάνωμα: Ελπίδες από αντικαρκινικό εμβόλιο (βίντεο)20:01Μαγνησία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη19:47Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε σύγκρουση με φορτηγό (εικόνες)19:34Ολυμπιακός: Κέρδισε άνετα την Λαμία με το μυαλό... στην Άστον Βίλα19:20Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από την μοιραία συμπλοκή 19:07Σημεία για rapid test τη Δευτέρα σε 174 σημεία18:53Ρωσία: Κατέλαβε χωριό στο Ντονέτσκ18:40Σάμος: Φονικό ναυάγιο με μετανάστες18:26Ανδρουλάκης: Να μας πει ξεκάθαρα ο κ.Μητσοτάκης τι συμβαίνει με το υπουργείο Εσωτερικών18:13Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση17:59Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Κυριακής17:46Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για Σουηδία με την ελληνική αποστολή17:32New York Times για Σπαρτιάτες: Aκροδεξιό κόμμα που του απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές17:19Εργαζόμενοι του “Αττικόν”: Όταν εμείς φωνάζαμε για ΜΕΘ, ο Καλλιάνος έλεγε “δεν υπάρχουν ασθενείς εκτός ΜΕΘ”17:05Χανιά: Συλλήψεις για όπλα και βεγγαλικά (εικόνες)16:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο “κοντός”16:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο