LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Νοεμβρίου 2023 19:32

Παιδεραστής δάσκαλος στην Ερέτρια καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξη (βίντεο)

Σοκάρουν οι συνομιλίες του εκπαιδευτκού με μαθήτριες δημοτικού και οι τρόποι που μεταχειριζόταν για να τις αναγκάζει να τον υπομένουν.

Παιδική κακοποιηση - κακοποίηση παιδιού

Tο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ευβοίας έκρινε ένοχο και σε δεύτερο βαθμό, το δάσκαλο ο οποίος δίδασκε σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας και πριν από 3,5 χρόνια είχε συλληφθεί έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης.

Όπως μεταδίδει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Εύβοιας eviathema.gr ο δάσκαλος στην Ερέτρια είχε κατηγορηθεί για κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που είχε συμπληρώσει τα 12 έτη της, όπως επίσης για το αδίκημα της πορνογραφίας σε βάρος της ανήλικης με τη μορφή της προμήθειας και της κατοχής φωτογραφικού υλικού.

Ύστερα από δίκη που κράτησε αρκετό καιρό, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο δάσκαλος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Ο δάσκαλος όπως αναφέρει η απόφαση, εκμεταλλευόμενος τη θέση του και εκείνη του υποδιευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ερέτριας, ασέλγησε σε βάρος της μαθήτριας.

Έπειτα από καταγγελία καθηγήτριας της περιοχής, το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας είχει προχωρήσει στη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί μάλιστα κατάφεραν να συλλέξουν εκατοντάδες φωτογραφίες και μηνύματα από το κινητό του δασκάλου, στις οποίες φαινόταν να είναι σε περιπτύξεις με το παιδί.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ

Σοκάρουν οι συνομιλίες του κατηγορούμενου με τη μαθήτρια. Συγκεκριμένα ανάμεσα στα μηνύματα, τη ρωτούσε: «Πώς θα ήθελες να βγάλουμε το παιδί μας όταν γεννηθεί;».

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του παιδεραστή, τη δικογραφία συμπλήρωσαν δύο νέες επώνυμες καταγγελίες μαθητριών, σύμφωνα τις οποίες ο κατηγορούμενος είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να αποπλανήσει. Το ένα κορίτσι μάλιστα, κατέθεσε ότι την κλείδωσε μέσα σε αίθουσα του δημοτικού σχολείου, όταν είχε επισκεφθεί το σχολείο, προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι κατά την ακροαματική διαδικασία ο δάσκαλος ανακάλεσε την ομολογία του και αρνήθηκε τα πάντα δηλώνοντας θύμα σκευωρίας υποστηρίζοντας ότι το μόνο του σφάλμα είναι ότι είναι ρομαντικός. Όσο για τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του υποστήριξε ότι κάποιος δόλιος τις «φύτεψε» για να τον ενοχοποιήσει. Ο ισχυρισμός αυτός δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο και προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του προεδρείου όπως επίσης και η δήλωση του δικηγόρου του ότι «τα παιδιά πλέον προκαλούν αντιδράσεις αναβιβάζοντας προκλητικές φωτογραφίες στα social media».

Δεν δίστασε μάλιστα να κατηγορήσει και την ανήλικη την οποία αποπλάνησε: «Ο Θεός να την συγχωρέσει για αυτό που μου έκανε».

Τη μαθήτρια κατηγόρησε έντονα και η σύντροφος του καταδικασθέντος, η οποία τον υποστήριζε σθεναρά σε όλη τη διαδικασία.

Πηγή: Eviathema.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πολυτεχνείο - Μέσα Μεταφοράς: Κλειστοί σταθμοί του Μετρό και αλλαγές σε δρομολόγια

Εθνική Ανδρών: Οι συνεργάτες του Βασίλη Σπανούλη

Χαλκιδική - εξαφάνιση ελαιολάδου: “Γνώριμα χέρια” αφαίρεσαν το εμπόρευμα από Συνεταιρισμό


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όροΧθες 23:34 | Ειδήσεις

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός  μιλώντας σε φοιτητές της Σχολής Διακυβέρνησης Blavatnik του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξειςΧθες 20:30 | Ειδήσεις

Τα βασικά αιτήματα παραμένουν η αντιμετώπιση του υψηλού κόστους παραγωγής, οι χαμηλές τιμές διάθεσης των προϊόντων και η ανάγκη για έγκαιρη καταβολή ενισχύσεων.

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1Χθες 19:52 | Ειδήσεις

"Δεν νομίζω να είχε καταλάβει τι έχει κάνει", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την καταγγελία παιδόφιλου και την αντίδραση της αστυνομίαςΧθες 18:45 | Ειδήσεις

Για τα μεγάλα ερωτήματα που δημιουργούνται από την συμπεριφορά της αστυνομίας έπειτα από μια καταγγελία μητέρας σε βάρος παιδόφιλου, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης – Οξφόρδη: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο23:59Παρέλαβε το βραβείο "European Golden Boy Web 2025" o Χρήστος Μουζακίτης (βίντεο)23:44ΗΠΑ: "Πολύ αισιόδοξη" η κυβέρνηση για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας στην Ουκρανία23:30Περού: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση23:16Μητσοτάκης για την εκτόξευση δορυφόρων: "Εδώ κάτι αλλάζει"23:02Πόλεμος στην Ουκρανία: Στον πλήρη έλεγχο της Μόσχας Ποκρόφσκ και Βοβτσάνσκ - Δεν επιβεβαιώνει το Κίεβο22:52Χαλκιδική: 79χρονος καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου στην προσπάθεια του να κόψει ξύλα22:42Χονγκ Κονγκ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο συγκρότημα κατοικιών22:32"Αποκαλύψεις": Με πρωτιά στο σύνολο κοινού έκλεισε και ο Νοέμβριος για την εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού22:22Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό ταξί για το θανατηφόρο τροχαίο με τον 35χρονο δικυκλιστή22:12Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ - Δένδιας: Θα συζητήσουμε το ζήτημα της αμυντικής ετοιμότητας της Ευρώπης22:02Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:48Λαμία - "Αποκαλύψεις": Σύντροφος 56χρονου επιχειρηματία καταγγέλλει ιατρικό λάθος για τον θάνατό του21:34Λευκορωσία: Κατερίφθη drone - Κατηγορεί την Λιθουανία για προκλητική συμπεριφορά 21:22ANT1 Sports: Ζωντανά από ANT1+ την ερχόμενη Κυριακή το τελευταίο Grand Prix της χρονιάς για την F121:12Άρης: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ21:02Λάρισα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες - Από αύριο αναμένονται νέες αφίξεις 20:52Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Ο 29χρονος κοιτούσε αν έπαθε ζημιά το αμάξι, λέει αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ120:42Αγρότες στον ΑΝΤ1: Άλλη μια τέτοια χρονιά μπορεί να μας διώξει από την γεωργία20:32Τέλλογλου για προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης: Χάος με τις πληρωμές αγροτών – Καταγγέλουν "κουτσουρεμένα ποσά"20:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο