LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2023 14:02

Εύη Βατίδου - Εμβολισμός μοτοσικλέτας: Ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο (εικόνες)

Τι υποστήριξαν, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι συνήγοροι υπεράσπισης και υποστήριξης της κατηγορίας.

ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ

Ελεύθερο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε το πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου μετά από την απολογία της τη Δευτέρα το μεσημέρι, για τις κατηγορίες περί βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένης και σε απόπειρα, οι οποίες τις αποδίδονται.

Όπως έχουμε επισημάνει πως σύμφωνα με τη δικογραφία η 47χρονη κατηγορείται ότι καταδίωξε 58χρόνο και την 57χρονη σύζυγό του, αναβάτες σε μοτοσικλέτα, στην περιοχή της Γλυφάδας τα ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή, και στη συνέχεια ότι με το αυτοκίνητο της τους πέταξε κάτω, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης. Μάλιστα η γυναίκα παραμένει στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας και να υποβληθεί και σε χειρουργικές επεμβάσεις.

ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ

Σύμφωνα πάλι με την πλευρά της κ. Βατίδου, μετά από φραστικό επεισόδιο, ο μοτοσικλετιστής ήταν εκείνος που προέβη σε παράνομες και αντικανονικές οδηγικές συμπεριφορές, πλησιάζοντας επικίνδυνα το αυτοκίνητό της, χτυπώντας τα τζάμια του με κράνος και σπάζοντας τον καθρέφτη.

Σύμφωνα πάντα με την εκδοχή της κ. Βατίδου το μοντέλο πήρε στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο για να τον καταγγείλει στην Τροχαία δίνοντας ακριβές σημείο για το περιστατικό.

ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ

Μετά από αυτό η ίδια υποστηρίζει ότι ο οδηγός του δικύκλου διαπίστωσε ποια ακριβώς ήταν η οδηγός στην οποία είχε επιτεθεί και πού ετοιμαζόταν να τηλεφωνήσει, επιχείρησε να αναπτύξει ταχύτητα και να εξαφανιστεί, πράγμα που εξαγρίωσε την ίδια και αποφάσισε να τον καταδιώξει για να τον αναγκάσει να παραδοθεί στην τροχαία. Σε κάθε περίπτωση η καταδίωξη έληξε σε ανηφορικά στενά της Άνω Γλυφάδας και οδήγησε σε εμβολισμό της μοτοσικλέτας.

ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» τη Δευτέρα φιλοξενήθηκε ο συνήγορος των μηνυτών Ζάννης Σιδέρης:

:

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στη Γερμανία και συνάντηση με Σολτς

Νετανιάχου σε Αμερικανούς: Ο πόλεμος στη Γάζα είναι και δικός σας

Καιρός: βροχές και καταιγίδες την Δευτέρα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα20:49ΗΠΑ καταλήψεις: Ο Ερντογάν τάσσεται υπέρ των φοιτητών20:38“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)20:24Bία ανηλίκων: Ανήλικη απείλησε με μαχαίρι 14χρονη, την ξυλοκόπησε και τη λήστεψε20:11ΑΑΔΕ - Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Σε λειτουργία στο myCar19:57Τροχαίο - Βούλα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής19:44ΗΠΑ - Μπάιντεν για καταλήψεις πανεπιστημίων: Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος19:30Βλάβη στο πλοίο Power Jet: Ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες19:17Μιχαλολιάκος: Έφεση για την αποφυλάκιση θα ασκήσει ο εισαγγελέας 19:03Βέροια: Τραγικό τέλος για τον 43χρονο που είχε εξαφανιστεί 18:50Καιρός - Μεγάλη Παρασκευή: Τοπικές βροχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ18:36Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 18:23Χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα Κορινθίας: “Άσπρισαν” οι δρόμοι και καταστράφηκαν καλλιέργειες (εικόνες)18:09Τροχαίο: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής17:56ΗΠΑ - UCLA: Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών (εικόνες)17:42Νίσυρος: Στη φυλακή ο αρχαιοφύλακας17:29Ηράκλειο - Νονός: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και σε άλλα ανήλικα 17:15Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση17:02Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 16:48Τουρκία κατά Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο16:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο