LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2023 11:56

Συγγρού - μποτιλιάρισμα: Κίνηση “ρεκόρ”... από το 2016

Πώς λίγες σταγόνες βροχής και η μαζική χρήση ΙΧ ήρκεσαν για να παραλύσει το σύνολο της κρίσιμης οδικη΄ς αρτηρίας, από την παραλία μέχρι και το Κουκάκι.

 Κηφισός - κίνηση - μποτιλιάρισμα

Προβλήματα και ταλαιπωρία στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ανδρέου Συγγρού και συνολικά στους δρόμους της Αττικής, επέφερε η ασθενής βροχή που έπεσε το πρωί της Δευτέρας. Στη λεωφόρο καταγράφηκε «ιστορικό ρεκόρ κίνησης», όπως το έθεσε ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κίμων Λογοθέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά.

«Είναι ένας δρόμος ελευθέρας ροής 6,2 χλμ συνολικά και έχει κίνηση σε όλο της το μήκος. Δηλαδή η κίνηση ξεκινάει από το ΦΙΞ και φτάνει μέχρι το Φαληρικό Δέλτα. Τα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα κινούνται λίγο παραπάνω από την ταχύτητα βαδίσματος», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Τελευταία φορά που είδαμε έτσι την Συγγρού ήταν όταν είχε επισκεφθεί την Αθήνα ο Μπαρακ Ομπάμα» προσέθεσε, εννοώντας ότι αυτή τη φορά δεν έχει συμβεί κάποιο έκτακτο συμβάν, παρά μόνο η βροχόπτωση. «Για παράδειγμα, εάν ξεκινήσει κάποιος και βρίσκεται τώρα στο Φαληρικό Δέλτα και πηγαίνει βόρεια, τότε μέχρι το Μαρούσι θα κινηθεί σημειωτόν σε όλο του τον άξονα», ανάφερε ενδεικτικά ο κ. Λογοθέτης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στη Γερμανία και συνάντηση με Σολτς

Νετανιάχου σε Αμερικανούς: Ο πόλεμος στη Γάζα είναι και δικός σας

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του ΣτρατούΣήμερα 12:31 | Ειδήσεις

Το μήνυμα του Ρώσου προέδρου προς την Δύση. Τι αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδαΣήμερα 10:51 | Τοπικά Νέα

Παραλίγο διπλή τραγωδία από ναυτική φωτοβολίδα, που έπεσε σε αυλή σπιτιού, ανήμερα το Πάσχα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα13:32Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά13:18Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο, ραίνοντας με χαρτονομίσματα τον βιολιστή (βίντεο)13:04 Πυρηνικά όπλα: Ο Πούτιν έδωσε εντολή για ασκήσεις και “προετοιμασία” του Στρατού12:50Καλιφόρνια: Επέμβαση της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο USC 12:37Πρωτομαγιά: Πώς αμείβεται για τους εργαζομένους 12:23ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε μαθητή δημοτικού, τρεις μήνες πριν παντρευτεί (εικόνες)12:09Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο καπετάνιος του “Τιτανικού” και ο... “βασιλιάς Θέοντεν”11:55Χεζμπολάχ: “Βροχή” ρουκετών εναντίον βάσης του ισραηλινού στρατού11:42Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς11:28Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα 11:15Αυτοκίνητο παρέσυρε 8χρονο - Ο οδηγός εγκατέλειψε τραυματισμένο το παιδί11:01Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση10:47Άγιος Γεώργιος: Η ιστορία του και τα έθιμα ανά την Ελλάδα 10:34Καρκίνος πνεύμονα: αντιμετώπιση με Θωρακοσκοπική Χειρουργική VATS10:20Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του10:06Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο