LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 11 Νοεμβρίου 2023 17:55

Αλβανία: ποδοσφαιριστής πέθανε την ώρα του αγώνα (βίντεο)

Σοκαριστική η στιγμή που ο νεαρός ποδοσφαιριστής καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο.

Αλβανία - ποδοσφαιριστής - νεκρός

Θρήνος στο ποδόσφαιρο της Αλβανίας, καθώς ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Εγνατία, Ράφαελ Ντουαμέναμα, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην Παρτιζάνι, με τον ίδιο να φεύγει από τη ζωή λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό του αγώνα Εγνάτια – Παρτιζάνι, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Ράφαελ Ντουαμέναμα υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο πληρέστερο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά ο κατέληξε.

Ο Ντουαμένα φαίνεται πως αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την καρδιά του, τα οποία στο παρελθόν είχαν σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του από τη Ζυρίχη στην Μπράιτον. Στις 28 Οκτωβρίου του 2021 είχε καταρρεύσει ξανά εν ώρα αγώνα όταν έπαιζε στην Αυστρία για λογαριασμό της Μπλάου-Βάις Λιντς και μέχρι φέτος δεν είχε παίξει ξανά σε επαγγελματικό σύλλογο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κερατσίνι: βασάνιζε άτομα με αναπηρία και το μετέδιδε live

ΣΥΡΙΖΑ: Αχτσιόγλου, Τεμπονέρας και τα μέλη της “Ομπρέλας” αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Κ.Ε

Λάρισα – Κοξάκι: Έξαρση κρουσμάτων – Ποια είναι τα συμπτώματα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρίαΣήμερα 09:04 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει επισήμως το Ισραήλ για την μετακίνηση Παλαιστινίων από την ανατολική Ράφα και τις αναφορές για επικείμενη "χερσαία επέμβαση". Πιέσεις σε οικογένειες ομήρων και έλλειψη τροφίμων.

Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματαΣήμερα 08:54 | Ειδήσεις

Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα το Πάσχα για μια οικογένεια που "έχασε" ξαφνικά το αγγελούδι της. 

Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)Σήμερα 09:16 | Τοπικά Νέα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη ανήμερα το Πάσχα σε χωριό της Φθιώτιδας. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 6χρονου παιδιού

Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήριΣήμερα 07:54 | Ειδήσεις

Πληροφορίες σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ταγίπ Ερντογάν στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της βυζαντινής μονής ως ισλαμικού τεμένους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πλημμύρες στη Βραζιλία: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Πάνω από 100 οι αγνοούμενοι09:53Ισραήλ: Απομάκρυνση Παλαιστινίων από την Ράφα - Εμπλοκή στις διαβουλεύσεις για εκεχειρία09:39Φθιώτιδα: Πόρτα σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδί (βίντεο)09:26Ελληνική οικονομία: “Καλά νέα” από την Ευρώπη για ανάπτυξη και πληθωρισμό09:12Άγιος Γεώργιος: Ο βίος, τα μαρτύρια και τα θαύματά του09:06Θήβα - Θάνατος μωρού: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα08:59ΟΟΣΑ για Ελλάδα: “Έκρηξη” των ξένων επενδύσεων08:45F1- GP Miami: Ο Norris πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (βίντεο) 08:32Ράφα: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς08:18Μονή της Χώρας: Ως τζαμί λειτουργεί από σήμερα το ιστορικό μοναστήρι08:05 “Ψυχοκόρες” - Sneak preview: Η προειδοποίηση του Τάσου στη Μαρίκα (βίντεο)07:51Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι07:38Εορτολόγιο - 6 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα07:25Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας07:11ΗΠΑ: Πτήση για μαχητικό αεροπλάνο που ελέγχεται με τεχνητή νοημοσύνη (βίντεο)00:00Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο23:46Πάσχα - Τολό: Το κάψιμο του Ιούδα στην θάλασσα (εικόνες)23:32Γάζα - Χαμάς: Μαραθώνιος διαβουλεύσεων και πιέσεις για εκεχειρία23:19Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:05Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο