LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Νοεμβρίου 2023 17:46

“Πέφτει η νύχτα με... ΡΥΘΜΟ”: Χατζηγιάννης - Χατζηνάσιος “μάγεψαν” το κοινό (εικόνες)

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά απόλαυσαν οι τυχεροί ακροατές του Ρυθμού 949, που έζησαν από κοντά την συνάντηση των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μας μάγεψε το Exclusive Live Event του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον επίτιμο καλεσμένο του, Γιώργο Χατζηνάσιο!

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό Exclusive Live Event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και special guest τον Γιώργο Χατζηνάσιο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 07 Νοεμβρίου  στα Village Cinemas στο The Mall Athens. Οι δυο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια βραδιά η οποία θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των παρευρισκόμενων ακρoατών!

Ο μεγάλος καλλιτέχνης και δημιουργός, Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε στο 6ο Exclusive Live Event, το βράδυ της Τρίτης, τη λαμπερή οικοδέσποινα και ραδιοφωνική παραγωγό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδου! Ο ερμηνευτής μοιράστηκε μαζί της ιστορίες πίσω από τα τραγούδια, μίλησε για τη μουσική του, η οποία επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει ολόκληρες γενιές, τραγούδησε και ξεσήκωσε το κοινό με προσωπικές του επιτυχίες και διασκευές γνωστών τραγουδιών όπως το «Σ’ όποιον αρέσουμε» και το «Δεν έχω πολλά»!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9 - Exclusive Live Event - Μιχάλης Χατζηγιάννης - Γιω?ργος Χατζηνα?σιος 

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε με συγκίνηση τον επίτιμο καλεσμένο και μέντορα του, Γιώργο Χατζηνάσιο και μαζί δημιούργησαν ένα μαγικό μουσικό υπερθέαμα το οποίο κατάφερε να καθηλώσει το κοινό. Οι δυο στενά συνδεδεμένοι καλλιτέχνες αποκάλυψαν κοινές τους στιγμές και αναμνήσεις, όπως αυτή της πρώτης τους επικοινωνίας και συνεργασίας.

Highlight της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Άγγιγμα Ψυχής» και «Το σώμα που ζητάς» υπό τη μουσική συνοδεία του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

ΡΥΘΜΟΣ 94.9 - Exclusive Live Event - Μιχάλης Χατζηγιάννης - Γιω?ργος Χατζηνα?σιος

Η καθηλωτική βραδιά πραγματοποιήθηκε ενώπιον των καλεσμένων ακροατών του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas, με premium καθίσματα υψηλής αισθητικής καθώς και Dolby Atmos ήχο! 

 

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιάννινα: Σύγκρουση λεωφορείου με αγριογούρουνα

Ιταλία: Λιοντάρι “έκοβε βόλτες” για 5 ώρες στο Λαντίσπολι (βίντεο)

Ισλανδία - Έκρηξη ηφαιστείου: Εκκενώθηκε παραθαλάσσια κωμόπολη (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο