LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2023 12:22

“Το Πρωινό” - Ντενίση: Δεν με φλερτάρουν οι άντρες (βίντεο)

Τι είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ - ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν την Πέμπτη η Μιμή Ντενίση, η οποία αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στην προσωπική ζωή της.

"Ξεκινάμε στις 12 Ιανουαρίου την παράσταση "Από Σμύρνη Σαλονίκη" στη Θεσσαλονίκη και σε περιμένω Γιώργο, να πάρεις και τα παιδιά και να έρθετε" είπε για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Σχετικά με την κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Λάκη Λαζόπουλο είπε πως "με είχε στεναχωρήσει κάποιες φορές. Αν ήταν κάποια νέα κοπέλα στο χώρο θα την είχε καταστρέψει".

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η Μιμή Ντενίση ανέφερε πως "είναι λαμπερός, σέβομαι απόλυτα την προσωπική του ζωή, όμως δεν αρκεί αυτό για να τον ψηφίσεις. Βλέπω ότι έχει μία αθωότητα σχετικά με τα ΜΜΕ".

Όσο για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο εξομολογήθηκε πως "είμαστε οικογένεια ακόμα, η Μαριτίνα τον λατρεύει και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σχέση που έχουμε ακόμα", ενώ όπως είπε στον Γιώργο Λιάγκα "δεν με φλερτάρουν οι άνδρες στην Ελλάδα, σε άλλες χώρες ναι...".

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ντενίση:


Ειδήσεις σήμερα: 

Παρενόχληση ανηλίκων: Γονείς κατήγγειλαν γυμναστή σε δημοτικό σχολείο

Καρπενήσι: σαν σήμερα η πυρπόληση της πόλης από τους Ναζί

Σαρδέλες βγήκαν... στην στεριά σε Κουφονήσια και Άνδρο (βίντεο)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο