LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 05 Νοεμβρίου 2023 14:09

Τηλεφωνική απάτη: Τους πέταξε από το μπαλκόνι 25000 ευρώ

Πώς οι απατεώνες έπεισαν γυναίκα να τους πετάξει χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά αξίας από το μπαλκόνι. 

κινητό τηλέφωνο

Για τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας στην Πιερία συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας αλλοδαπός άνδρας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του, κατάφεραν να εξαπατήσουν το θύμα τους με το πρόσχημα πως ο γιος της νοσηλεύεται εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού και δήθεν χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση. Το χρηματικό ποσό που της ζητήθηκε τηλεφωνικώς ήταν 50.000 ευρώ.

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης για το γιo της, η παθούσα «πέταξε» από το μπαλκόνι της του σπιτιού της το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές έρευνες, παρέλαβε ο συλληφθείς αλλοδαπός.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των συνεργών του όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Σκυλιά στα τούνελ κυνηγούν ένοπλους της Χαμάς (βίντεο)

Εξάρχεια: Επίθεση με πέτρες και μπουκάλια στα ΜΑΤ

Αστρονομία: Έλληνες “κυνηγοί” ηλιακών εκλείψεων περιγράφουν τα συναρπαστικά ταξίδια τους

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο