LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Νοεμβρίου 2023 22:40

Φωτιά στην Εύβοια: Αναζωπύρωση στο χωριό Σχιζάλη (βίντεο)

Ανίερος σύμμαχος της πυρκαγιάς ο πανίσχυρος άνεμος.

ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ - ΕΥΒΟΙΑ

Αγωνία και τρόμο έζησαν για άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Εύβοιας από τη φωτιά στην Κάρυστο. Μεγάλη αναζωπύρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο τη νύχτα στο χωριό Σχιζάλη και σε δεκάδες άλλα χωριά στον Καβοντόρο, το νοτιότερο άκρο του νησιού, καθώς οι άνεμοι ενισχύθηκαν και πάλι.

Νωρίτερα ήταν καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στα υπόλοιπα μέτωπα. Να υπενθυμίσουμε ότι η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου στην Αμυγδαλιά.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, υδροφόρες του Δήμου Καρύστου και εθελοντές πυροσβέστες.

«Υπάρχουν δεκάδες νεκρά ζώα, έχουν καεί μαντριά. Οι φλόγες έχουν περικυκλώσει όλη την Αμυγδαλιά. Η φωτιά αυτή την ώρα κατευθύνεται προς Καλαμάκι έχει περάσει από παρά πολλά χωριά της περιοχής, ωστόσο αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά. Χωριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα η κατάσταση είναι παρά πολύ δύσκολη», δήλωσε χαρακτηρίστηκα κάτοικος της περιοχής στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Εύβοιας evima.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάηκαν και αποθήκες με ζωοτροφές.

ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ - ΕΥΒΟΙΑ

ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ - ΕΥΒΟΙΑ

ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ - ΕΥΒΟΙΑ

Πηγή: Evima.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Κατολισθήσεις στο επαρχιακό δίκτυο και πτώσεις δέντρων σε αυτοκίνητα

Τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό - Η φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος

Νεπάλ: Σεισμός 6,4 Ρίχτερ σκόρπισε τον θάνατο (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΟΣΑ - Ισραήλ: Προσφυγή κατά της Τουρκίας για το μποϊκοτάζ08:31Μέση Ανατολή: Ο Μπλίνκεν “καρφώνει” την Χαμάς για την ανακωχή08:18Παναγιώτης Χαρέλας: Πέθανε ξαφνικά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ08:05“5Χ5 Σπέσιαλ”: Πάσχα με Γωγώ Τσαμπά και Στέλλα Κονιτοπούλου (sneak preview)07:52Μεγάλο Σάββατο: Η κάθοδος του Ιησού στον Άδη και η πρώτη Ανάσταση07:45Εορτολόγιο - 4 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Μεγάλο Σάββατο07:38Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι07:25Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας07:11ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)23:59“Ψυχοκόρες”: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ123:50Κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του... που εξαφανίστηκε πριν από 30 χρόνια 23:40Λευκάδα: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 35χρονο 23:26Εύβοια - Μεγάλη Παρασκευή: Εντυπωσιακό το “Κάψιμο του Ιούδα” (βίντεο)23:11Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή: “Αι Γενεαί Πάσαι” από Ελληνόπουλα της διασποράς ανά τον πλανήτη (βίντεο)21:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο