LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 01 Νοεμβρίου 2023 23:10

Το Metropolitan General στηρίζει τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη

Η νέα κολυμβητική πρόκληση που καλείται να υπερβεί ο παραολυμπιονίκης μας, μας εμπνέει όλους 

Metropolitan General - Χαράλαμπος Ταιγανίδης

Το Θεραπευτήριο Metropolitan General, σταθερός αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό και τα θετικά πρότυπα στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει με υπερηφάνεια τον Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, Χρυσό Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης, στη νέα κολυμβητική πρόκληση ανοιχτής θαλάσσης που πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Αποφασισμένος να ξεπεράσει τις δυνάμεις του και να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης θα ξεκινήσει το νέο κολυμβητικό εγχείρημά του την 1η Νοεμβρίου με αφετηρία τα Χανιά και με τελικό προορισμό τη Σητεία, διασχίζοντας κατά μήκος ολόκληρη τη βόρεια ακτή της Κρήτης σε μία απόσταση περίπου 131 ναυτικών μιλίων (242 χλμ.).

Πρόκειται για τη νέα προσπάθεια του Χρυσού Παραολυμπιονίκη να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης μετά την επιτυχία του να κολυμπήσει πέρυσι το Νοέμβριο απόσταση 25 μιλίων (50 χλμ.) από τη Ρόδο έως τη Σύμη, την πρώτη καταγεγραμμένη κολυμβητική προσπάθεια στον κόσμο από αθλητή με αναπηρία που κολύμπησε 50χλμ σε 9 ώρες και 40’ σε ανοιχτό πέλαγος.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος από το 1992 έως το 2002, κατακτώντας περισσότερα από 20 πανελλήνια ρεκόρ. Όταν το 2003 διαγνώστηκε με νευρομυϊκή ατροφία του οπτικού νεύρου συνέχισε να αγωνίζεται, πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και της Αθήνας.

Metropolitan General - Χαράλαμπος Ταιγανίδης

Το Metropolitan General θεωρεί ότι είναι τιμή και καθήκον να σταθεί σύμμαχος στην αποφασιστικότητα και δύναμη του Χαράλαμπου, ως μια ελάχιστη συμβολή σε μια μοναδική προσπάθεια που αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας.  Όπως αναφέρει ο κ. Ταϊγανίδης: «Η δύναμη δεν προκύπτει από τις νίκες. Οι μάχες που δίνεις είναι αυτό που μεγαλώνει τη δύναμή σου. Όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες και αποφασίζεις να μην παραδοθείς... αυτό είναι δύναμη!»

Από όλους εμάς στο Metropolitan General Καλή επιτυχία Χαράλαμπε!

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”Σήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Πώς εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στις εθνικές οδούς της χώρας.

Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία ΖελένσκιΣήμερα 15:57 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας για την αποτροπή ρωσικού σχεδίου δολοφονίας του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Γάζα: Εντατικοί βομβαρδισμοί στη Ράφα - Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο ΚάιροΣήμερα 07:53 | Ειδήσεις

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι έκαναν λόγο για «πολυάριθμους νεκρούς» τη νύχτα στην περιοχή. Μια χερσαία εισβολή «θα ήταν αφόρητη» λέει ο Γκουτέρες.

Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδροςΣήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ο Πούτιν κατήγαγε μια σαρωτική νίκη στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, δύο και πλέον χρόνια αφότου έστειλε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην Ουκρανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεταξουργείο: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία οδήγησε σε σύλληψη για μαστροπεία17:13Λάρισα - Σοβαρό τροχαίο: Κόρη και πατέρας στο νοσοκομείο16:59Χίος: γυναίκα καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού και πέθανε16:45Eurovision 2024: Οι συμμετοχές του Α' ημιτελικού (βίντεο)16:31Missing Alert για την εξαφάνιση 29χρονου16:17Ουκρανία: Σύλληψη Ρώσων πρακτόρων που σχεδίαζαν τη δολοφονία Ζελένσκι16:03Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Τα δημόσια αγαθά είναι εθνική υπόθεση (εικόνες)15:50Ανδρουλάκης από Σέριφο: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών (εικόνες)15:36Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Σε εξέλιξη το “δεύτερο κύμα”15:22ΠΑΣΟΚ για Μονή της Χώρας: Πρόκληση με υπογραφή Ερντογάν η μετατροπή της σε τζαμί15:08Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα στα διόδια των Μαλγάρων14:54Κασσελάκης: Το πιο αριστερό πράγμα είναι να βελτιώνεις τη ζωή των συνανθρώπων σου14:40Κικίλιας: Προχωρούν τα έργα καθαρισμών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας14:26Βόλος: Νεκρός ο άνδρας που διέρρηξαν το σπίτι του όσο νοσηλευόταν14:13Πατριάρχης Βαρθολομαίος: στηρίζουμε την ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσίας - Ουκρανίας13:59Ερντογάν σε Ισραήλ: Αποδεχτείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός13:45Πώς η κλιματική αλλαγή “κλέβει” την ανάσα μας13:31Θεσσαλονίκη: Δώρα ζωής από 33χρονο θύμα τροχαίου13:17Ολυμπιακός: Ορίστηκε ο διαιτητής της ρεβάνς με την Άστον Βίλα13:03Πούτιν: Ορκίστηκε για πέμπτη φορά πρόεδρος12:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο